Resultaten voor fietsroute berekenen

fietsroute berekenen
Eindelijk: Fietsroutes plannen in Google Maps WANT.
Google laat weten dat het vanaf woensdag 11 juli 2012 met Google Maps eindelijk mogelijk is om fietsroutes te plannen, aan te passen, fietspaden te gebruiken en fietsvriendelijke routes te berekenen die bijvoorbeeld drukke wegen vermijden. Op dit moment zijn er zoveel mogelijk fietsroutes toegevoegd om de meest efficiƫnte routes aan te kunnen bieden. Hiervoor werkt Google samen met verschillende gemeentes en de kaartleverancier Andes. Maar er zijn altijd bikers die een betere fietsroute weten dan Google want zij weten niet alles!
Meet de afstand van een fietsroute.
Importeer een tijd. Fietstijden.nl Kaart Fietsroutes Afstandmeten. Koersen en tochten. Zoek een tocht. Teken je fietsroute en meet de afstand. Auto centreer Volg wegen. Afstand 0 km. Uitleg afstand meten tool. Gebruik deze tool om snel de afstand te meten van een hardloopwedstrijd of trainingsroute.
Fietsplanner.
Plan een route. Delen gebruiksgegevens Ik geef toestemming om mijn GPS-data anoniem te delen met de Fietsersbond, die deze gegevens mag gebruiken voor onderzoeksdoeleinden. Lengte van het rondje. Routetype Makkelijk doorfietsen. Netwerk landelijke fietsroutes. Plan mijn fietsroute. sluit meer opties.
Europafietsers.
Waar wil je fietsen door Europa? Overzicht alle fietsroutes. Terug naar boven. Fietsroutes op de kaart. Fietsweb routes van Europafietsers. Bekijk fietsroutes op de kaart. Terug naar boven. Fietsroutes ingedeeld op land. Routes en algemene informatie. Bekijk de fietsroutes op land.
Google Maps laat hoogteverschillen zien op fietsroutes IT Pro Nieuws Tweakers.
De nieuwe functionaliteit werd ontdekt door TechCrunch, maar Google bevestigde het stilletjes te hebben doorgevoerd. Gebruikers die een fietsroute maken in Google Maps krijgen een grafiekje te zien met de hoogteverschillen over de te fietsen route. De internetgigant heeft de feature waarschijnlijk direct wereldwijd uitgerold; in Nederland worden hoogteverschillen al getoond.
Homepage Fietsersbond Routeplanner.
Van Gogh fietsroute s-Hertogenbosch-linksom. Van Gogh fietsroute s-Hertogenbosch-rechtsom. Van Gogh fietsroute Brabant-linksom. Van Gogh fietsroute Brabant-rechtsom. Van Gogh fietsroute Etten-Leur-linksom. Van Gogh fietsroute Etten-Leur-rechtsom. Van Gogh fietsroute Nuenen-linksom. Van Gogh fietsroute Nuenen-rechtsom. Van Gogh fietsroute Tilburg linksom. Van Gogh fietsroute Tilburg-rechtsom.
Routenet Routeplanner.
De minimumtemperatuur loopt uiteen van iets boven het vriespunt in het zuidoosten tot 6C in het noordwestelijk kustgebied. De zuidwestenwind is matig, langs de kust vrij krachtig. Morgenochtend is het op de meeste plaatsen bewolkt met zeer lokaal lichte motregen.
Afstandmeten.nl.
Wanneer je op de kaart klikt wordt automatisch een route gepland vanaf het laatste punt naar dit punt en alle tussenliggende punten aan de kaart toegevoegd. Je kan kiezen om dit uit te schakelen en/of het plannen via voet, auto of fietspaden gaat.

Contacteer ons