Meer resultaten voor fietsroute berekenen

fietsroute berekenen
Homepage Fietsersbond Routeplanner.
De strooiroute geeft een optimale fietsroute over wegen en fietspaden die volgens de wegbeheerder gestrooid of geveegd worden bij sneeuw en/of gladheid. Buiten de strooiroutes houden we rekening met o.a. het type wegdek en bruggen. Tip: Door rechtsboven in de kaart op de knop strooiroutes te drukken, krijgt u de strooiroutes in beeld. De Fietsersbond is niet verantwoordelijk voor de volledigheid van de informatie en kan niet garanderen dat de route daadwerkelijk geveegd of gestrooid is door de wegbeheerder.
Ondersteuning: Ondersteuning.
Ik kan de afbeeldingen van de handleidingen niet zien, ze zijn zo klein, wat nu? Hoe kan ik mij registeren op MyRoute-app? Ik wil inloggen, hoe doe ik dat? Ik wil GOLD member worden, wat is de procedure? Hoe sluit ik routes in?
Routenet Routenet Routeplanner. Routeplanner.
Uitgifte: 02/11/2019 17.04 uur LT. About Routenet User guide Cookies Privacy Adverteren Producten Tripzoom Trafficnet Reageer 2019 Locatienet Internet publisher Locatienet. Fout: An unknown error occurred! Click on this window to close it and try again. Home Routeplanner Map Traffic info Services. Beste bezoeker, Wij zien dat u een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat u geen advertenties ziet op Routenet.nl. Dit vinden wij jammer, want Routenet.nl is dankzij deze advertenties beschikbaar voor u. Wilt u een uitzondering maken voor Routenet.nl? Geef aan in de Adblocker dat advertenties op Routenet.nl mogen worden doorgelaten. Opgevraagde adressen opslaan adressen worden automatisch opgeslagen als je een route of kaart hebt opgevraagd.
Fietsroute Maastricht, Ardennen Eifel Fietsen Benelux en Duitsland. icon-mouse. icon-mountain. icon-facebook. icon-instagram. icon-pinterest. icon-twitter. icon-youtube. icon-close. icon-zoek. icon-triangle-left. icon-triangle-right.
Over de fietsroute door vier landen vanuit Maastricht. Landen waar je doorheen fietst Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Gebieden Ardennen, Eifel, Zuid-Limburg, Voerstreek. De tocht Vier dagen fietsen door vier landen, ca. 90 km gemiddeld per dag. Zwaarte/ moeilijkheidsgraad Pittige ronde, geschikt voor getrainde fietsers. Veel klimmen en dalen, vrij lange dagtochten. Navigeren Wij lieten de computer de route berekenen over kleine weggetjes, zodat wij die alleen nog maar hoefden te volgen via een gps op het stuur.
Plan eenvoudige fietsroute Fietsersbond Routeplanner.
Een eenvoudige fietsroute plannen begint bovenaan het scherm met de velden Van en Naar. Je kunt bij beide velden ook kiezen voor mIjn huidige locatie. Dat is de locatie die via je internetverbinding wordt doorgegeven aan onze website. Zodra je de Fietsersbond Routeplanner bezoekt, vraagt je computer of hij je locatie mag doorgeven. Als je dit weigert, dan krijg je een kaart van heel Nederland te zien. Helaas is het nog niet mogelijk om je huidige locatie aan te passen. Als je in één van de velden begint te typen zoekt de Routeplanner meteen naar suggesties voor de locaties die je zoekt. Dit kan een straatnaam of een adres zijn, maar ook een station, een café-restaurant of bijvoorbeeld een museum. Bekijk het overzicht Zodra je de juiste locatie in beeld krijgt, klik je er op. Zijn beide velden ingevuld, dan wordt de knop Plan route groen. Klik hierop om de route te plannen. De Routeplanner gaat nu je route berekenen.
Fietsrouteplanner Nederland Fietsland.
Om dit mogelijk te maken zijn beide meldpunten tijdelijk uit de lucht. Begin december zal het gezamenlijk meldpunt onder een nieuwe naam online gaan. Er zijn veel handige apps voor fietsers. Bijvoorbeeld om eenvoudig routes te plannen via het knooppuntensysteem.
Fietsrouteplanner langs fietsknooppunten in Vlaanderen.
Route Surprise Me In deze modus kun je na het aanklikken van een knooppunt kiezen welke afstand je wilt fietsen. Het systeem berekent een route die aan jouw vraag voldoet. Route In deze modus stippel je zelf een route uit door steeds een volgende knooppunt aan te klikken./."
Fietsrouteplanner biedt meer opties en gaat bijna mobiel Bright.
Je kan zelf de fietssnelheid aanpassen om de waarden opnieuw te laten berekenen. De site biedt ook de mogelijkheid om routes op te slaan en enkele voorgeplande fietsroutes. Ook is het mogelijk om een fietsrondje te plannen op basis van een gekozen afstand.

Contacteer ons