Op zoek naar fietsroutes frankrijk?

fietsroutes frankrijk
Fietsen in Frankrijk RCN Vakantieparken in Frankrijk Schitterend gelegen.
De mooiste fietsroutes. Vanaf 4 campings in Frankrijk. Ontdek de omgeving op de fiets. Welke omgeving wil je ontdekken? Ontdek de omgeving rondom de RCN Vakantieparken op de fiets. Trélévern Bretagne RCN Port l'Epine.' Fietsen langs de Bretonse kust. Fietsroutes verkrijgbaar bij de receptie.
Fietsen door de wijngaarden en langs de kanalen in Bourgondië.
De Tour de Bourgogne à vélo is opgebouwd uit vijf aparte fietsroutes, die op elkaar aansluiten. De Tour de Bourgogne maakt deel uit van de Europa-fietsroute, die vanuit Nantes via Nevers de regio inkomt en via Chalon-sur-Saône doorgaat richting Zwitserland.
Fietsen in Bretagne Toerisme Bretagne.
Drie grote fietsroutes. Fietsfanaten kunnen hun lol op: met meer dan 1750 km aan fietsroutes en rustige wegen is Bretagne een ideale fietsbestemming! Om Bretagne te fiets te ontdekken kun je kiezen tussen 8 grote routes over wegen voor langzaam verkeer voies vertes in het Frans.
Fietsen in Frankrijk Overzicht van alle fietsroutes RouteYou.
Aanmelden Kies een taal. Frankrijk Overzicht van alle fietsroutes. Info Routes Bezienswaardigheden. RouteYou Bezienswaardigheden Frankrijk Overzicht van alle fietsroutes. JavaScript is vereist voor deze functionaliteit, maar is uitgeschakeld of wordt niet ondersteund door je browser. Schakel JavaScript in of upgrade je browser.
Overzicht fietsroutes in Frankrijk.
Ze bieden informatie over fietsroutes en over het kwaliteitslabel Accueil Vélo, dat fietsers garandeert van een goede ontvangst en aangepaste voorzieningen. Accommodaties, fietsverhuurders, bezienswaardigheden en Office de Tourisme kunnen het kwaliteitslabel toegekend krijgen als ze aan de voorwaarden voldoen. France Vélo Tourisme heeft een duidelijke overzichtskaart van de fietsroutes in Frankrijk.
Drie grote fietsroutes.
Fietsfanaten kunnen hun lol op: met meer dan 1750 km aan fietsroutes en rustige wegen is Bretagne een ideale fietsbestemming! De paden slingeren, langs zee en door het binnenland, langs authentieke dorpjes en natuurreservaten. Drie van de grootste en bekendste routes zijn de Tour de Manche, de Vélodyssée en het Kanaal van Nantes naar Brest. Tour de Manche. De Tour de Manche, die in juni 2013 is geopend, is een 1200 km lange fietsroute rondom Het Kanaal La Manche in het Frans. De route leidt over kleine weggetjes door groene binnenlanden en mooie kustgebieden. Deze grensoverschrijdende route verbindt het zuidwesten van Engeland met de Franse regios Bretagne en Normandië. De Tour de Manche is speciaal ontwikkeld om de diversiteit in cultuur en landschap van deze drie bestemmingen te ontdekken. De Tour de Manche werd door de Fiets en Wandelbeurs 2 e bij de verkiezing voor fietsroute van het jaar 2015. In Bretagne volgt de Tour de Manche de noordkust, langs enkele van de mooiste landschappen van Frankrijk.
Fietsen in de Dordogne Take-A-Trip.
Fietsen door de Dordogne staat garant voor schitterende routes en prachtige uitzichten. Zo nemen de meeste tochten je mee langs enkele van de plus beaux villages de France de mooiste dorpjes van Frankrijk die hun titel zeker waardig zijn. Voorbeelden zijn Saint-Jean-de-Côle, Sarlat, Souillac en Les Eyzies. Daarnaast kan je ook een pauze inlassen in de nabijheid van een van de vele indrukwekkende prehistorische grotten, zoals bijvoorbeeld de grotten van Lascaux. Toch doet vooral het landschap waar een netwerk van kleine wegjes doorloopt de meeste fietsliefhebbers wegdromen. Het merendeel beslist dan ook al snel om even van de fiets af te stappen en een pauze in te lassen in de groene omgeving. Allereerst is zeker de Voie Verte een grote aanrader. Deze fietsroute loopt over een idyllische verkeersvrije weg. Het startpunt is Thiviers en de weg loopt tot in Saint-Pardoux-la-Rivière. Fiets zeker ook eens over de departementale weggetjes rustige binnenwegen die je een prachtig uitzicht bieden over de streek. Toch is het vooral de Dordognevallei die heel wat fietsplezier oplevert. Maar ook de valleien waar de rivieren de Lot, Célé, Vézère, Auvézère, en Isla Dronne door kronkelen leveren de spectaculairste fietsroutes op.
Frankrijk Europafietsers.
Informatie over fietsen in Frankrijk vind je op de website van Wereldfietser/Vakantiefietser. In het Overzicht van routes vind je goede fietsroutes die in of door Frankrijk lopen. Deze routes zijn in het Nederlands beschreven, of vormen een schakel in ons netwerk Fietsweb.

Contacteer ons