Resultaten voor fietsroutes frankrijk

fietsroutes frankrijk
Fietsen door de wijngaarden en langs de kanalen in Bourgondië.
De Tour de Bourgogne à vélo is opgebouwd uit vijf aparte fietsroutes, die op elkaar aansluiten. De Tour de Bourgogne maakt deel uit van de Europa-fietsroute, die vanuit Nantes via Nevers de regio inkomt en via Chalon-sur-Saône doorgaat richting Zwitserland.
Fietsvakanties in Frankrijk met bagagevervoer Le Velo Voyageur.
Frankrijk is een geweldige land voor fietsvakanties. In veel plaatsen kunt u goed fietsen in Frankrijk en dus de bekoring ervan in een plezanter manier ontdekken. Vele fietsroutes werden in de voorbije jaren ingericht zoals Velodyssey, Velofrancette of Via Rhona.
Fietsen in Frankrijk Overzicht van alle fietsroutes RouteYou.
Fietsen in Frankrijk Overzicht van alle fietsroutes. RouteYou Bezienswaardigheden Frankrijk Overzicht van alle fietsroutes. Zoeken in de buurt. JavaScript is vereist voor deze functionaliteit, maar is uitgeschakeld of wordt niet ondersteund door je browser. Schakel JavaScript in of upgrade je browser.
Overzicht fietsroutes in Frankrijk.
France Vélo Tourisme promoot fietsroutes in Frankrijk. Ze bieden informatie over fietsroutes en over het kwaliteitslabel Accueil Vélo, dat fietsers garandeert van een goede ontvangst en aangepaste voorzieningen. Accommodaties, fietsverhuurders, bezienswaardigheden en Office de Tourisme kunnen het kwaliteitslabel toegekend krijgen als ze aan de voorwaarden voldoen.
Fietsen in Bretagne Toerisme Bretagne.
Drie grote fietsroutes. Fietsfanaten kunnen hun lol op: met meer dan 1750 km aan fietsroutes en rustige wegen is Bretagne een ideale fietsbestemming! Om Bretagne te fiets te ontdekken kun je kiezen tussen 8 grote routes over wegen voor langzaam verkeer voies vertes in het Frans.
Fietsen in de Dordogne Take-A-Trip.
Fietsen door de Dordogne staat garant voor schitterende routes en prachtige uitzichten. Zo nemen de meeste tochten je mee langs enkele van de plus beaux villages de France de mooiste dorpjes van Frankrijk die hun titel zeker waardig zijn. Voorbeelden zijn Saint-Jean-de-Côle, Sarlat, Souillac en Les Eyzies. Daarnaast kan je ook een pauze inlassen in de nabijheid van een van de vele indrukwekkende prehistorische grotten, zoals bijvoorbeeld de grotten van Lascaux. Toch doet vooral het landschap waar een netwerk van kleine wegjes doorloopt de meeste fietsliefhebbers wegdromen. Het merendeel beslist dan ook al snel om even van de fiets af te stappen en een pauze in te lassen in de groene omgeving. Allereerst is zeker de Voie Verte een grote aanrader. Deze fietsroute loopt over een idyllische verkeersvrije weg. Het startpunt is Thiviers en de weg loopt tot in Saint-Pardoux-la-Rivière. Fiets zeker ook eens over de departementale weggetjes rustige binnenwegen die je een prachtig uitzicht bieden over de streek. Toch is het vooral de Dordognevallei die heel wat fietsplezier oplevert. Maar ook de valleien waar de rivieren de Lot, Célé, Vézère, Auvézère, en Isla Dronne door kronkelen leveren de spectaculairste fietsroutes op.
Frankrijk Europafietsers.
Informatie over fietsen in Frankrijk vind je op de website van Wereldfietser/Vakantiefietser. In het Overzicht van routes vind je goede fietsroutes die in of door Frankrijk lopen. Deze routes zijn in het Nederlands beschreven, of vormen een schakel in ons netwerk Fietsweb.
Fietsgids Fietsen naar Parijs of terug Benjaminse 9789077899144 Reisboekwinkel De Zwerver.
Meer dan 150 kilometer van deze fietsroute bestaat uit autovrije fiets-paden, zoals van Hoegaarden tot Mariembourg over de RAVel2 en van Aubel tot bijna aan Luik en door het dal van de Ourthe naar Hamoir. Ook in Frankrijk maakt deze route dankbaar gebruik van autovrije wegen en fietspaden zoals door de bossen van Compiegne. Tenslotte voert deze route u volledig autovrij Parijs in over een fietspad dat aan de oostrand van de metropool begint en u vrijwel tot aan de voet van de Bastille brengt. Deze route sluit in Leuven en Maastricht naadloos aan op de fietsroutes uit De" wegen naar het Zuiden.

Contacteer ons