Meer resultaten voor fietsroutes frankrijk

fietsroutes frankrijk
Overzicht fietsroutes in Frankrijk.
France Vélo Tourisme promoot fietsroutes in Frankrijk. Ze bieden informatie over fietsroutes en over het kwaliteitslabel Accueil Vélo, dat fietsers garandeert van een goede ontvangst en aangepaste voorzieningen. Accommodaties, fietsverhuurders, bezienswaardigheden en Office de Tourisme kunnen het kwaliteitslabel toegekend krijgen als ze aan de voorwaarden voldoen.
Drie grote fietsroutes.
Fietsfanaten kunnen hun lol op: met meer dan 1750 km aan fietsroutes en rustige wegen is Bretagne een ideale fietsbestemming! De paden slingeren, langs zee en door het binnenland, langs authentieke dorpjes en natuurreservaten. Drie van de grootste en bekendste routes zijn de Tour de Manche, de Vélodyssée en het Kanaal van Nantes naar Brest. Tour de Manche. De Tour de Manche, die in juni 2013 is geopend, is een 1200 km lange fietsroute rondom Het Kanaal La Manche in het Frans. De route leidt over kleine weggetjes door groene binnenlanden en mooie kustgebieden. Deze grensoverschrijdende route verbindt het zuidwesten van Engeland met de Franse regios Bretagne en Normandië. De Tour de Manche is speciaal ontwikkeld om de diversiteit in cultuur en landschap van deze drie bestemmingen te ontdekken. De Tour de Manche werd door de Fiets en Wandelbeurs 2 e bij de verkiezing voor fietsroute van het jaar 2015. In Bretagne volgt de Tour de Manche de noordkust, langs enkele van de mooiste landschappen van Frankrijk.
Fietsen door de wijngaarden en langs de kanalen in Bourgondië.
De Tour de Bourgogne à vélo is opgebouwd uit vijf aparte fietsroutes, die op elkaar aansluiten. De Tour de Bourgogne maakt deel uit van de Europa-fietsroute, die vanuit Nantes via Nevers de regio inkomt en via Chalon-sur-Saône doorgaat richting Zwitserland.
Frankrijk Europafietsers.
Informatie over fietsen in Frankrijk vind je op de website van Wereldfietser/Vakantiefietser. In het Overzicht van routes vind je goede fietsroutes die in of door Frankrijk lopen. Deze routes zijn in het Nederlands beschreven, of vormen een schakel in ons netwerk Fietsweb.
fietsroutes fiets routes fietsroutes frankrijk.
Voies Vertes groene fietsroutes in Frankrijk. Voies Vertes groene fietsroutes in Frankrijk. Voies Vertes groene fietspaden is de benaming voor de vele fietsroutes waar ook gewandeld en geskeelerd kan worden die de afgelopen jaren in ruime mate door heel Frankrijk zijn aangelegd.
Fietsen in de Provence, Fietstoerisme in het zuiden van Frankrijk, vakantie in de Provence.
Ontdek de Luberon of maak een tocht over de Mont Ventoux: in de Provence vindt u veel afgebakende circuits en fietsroutes. Op de fiets kunt u optimaal genieten van uw vakantie in Zuid-Frankrijk, van het mooie landschap en het prachtige weer.
48 fietsroutes gratis te downloaden Reisroutes.
Bloesems in Vlaanderen. Dwars door Frankrijk. Fietsroutes Vlaamse Kust. Wandelen vanaf een treinstation. Alle per thema regio. Baai van Napels en Amalfi kust. Koop je tickets vooraf. Wandel en fietswebsites. Verblijf, vervoer activiteiten. Toon routes op kaart. Filter op afstand.
Fietsen in Frankrijk Overzicht van alle fietsroutes RouteYou.
Fietsen in Frankrijk Overzicht van alle fietsroutes. RouteYou Bezienswaardigheden Frankrijk Overzicht van alle fietsroutes. Zoeken in de buurt. JavaScript is vereist voor deze functionaliteit, maar is uitgeschakeld of wordt niet ondersteund door je browser. Schakel JavaScript in of upgrade je browser.

Contacteer ons