Meer resultaten voor fietsroutes gent

fietsroutes gent
Elke 20 seconden fietsend kind op grote Gentse fietsroutes Gents Milieufront.
GMF, Fietsersbond Gent, Ledeberg Breekt Uit en Op Wielekes sloegen de handen in elkaar en telden kinderen op de fiets op drie belangrijke fietsroutes in Gent: de Stropbrug, de Rozemarijn-onderdoorgang kant Ekkergem en de Gentbruggestraat alle kruisende bewegingen op kruispunt met Aannemersstraat/ Cecile Cautermanstraat.
Fietsen langs de Schelde van Gent naar Wetteren.
Fietsen langs de Schelde van Gent naar Wetteren. Fietsen langs de Schelde van Gent naar Wetteren. Natuurparels als de Gentbrugse Meersen sieren de fietsroute van Gent naar Wetteren. Je passeert bovendien langs de Damvallei, een middeleeuwse waterburcht en historische molens.
Vakantie in eigen land: 20 gezinsvriendelijke fietsroutes Touring.
We selecteerden ook nog de volgende verrassende fietsroutes; in elke provincie één. KD fietsroutes: 6 kindvriendelijke fietsroutes met haltes waar kan geravot worden. Leiestreekroute: de mooiste plekjes langs de Leie tussen Gent en Deinze. Iedereen kAPPitein: aan de hand van een app de Antwerpse haven ontdekken.
Fietsroute van het Jaar Fiets en Wandelbeurs Vlaanderen.
Fietsroute van het jaar. Wandelroute van het jaar. Paviljoen van de wandelsport. Tijd en plaats. Bezoek ook e-bike Challenge. Bezoek ook Mount Expo. De leukste beurs voor je actieve vakantie. zaterdag 2 en zondag 3 februari 2019 Flanders Expo Gent. Beeldreportages en workshops. Fietsroute van het jaar.
Belangrijkste fietsroutes in en rond Gent Gent.
Belangrijkste fietsroutes in en rond Gent. Het Gentse stadsbestuur heeft de belangrijkste stadsregionale fietsroutes vastgelegd. Investeringen voor deze routes krijgen de komende jaren prioriteit. Filip Watteeuw, schepen van Mobiliteit en Openbare Werken: Een goede fietsroute moet van begin tot einde veilig en comfortabel zijn.
fietsroutes fiets routes fietsroutes gent.
Vakantie in eigen land: 20 gezinsvriendelijke fietsroutes Touring. We selecteerden ook nog de volgende verrassende fietsroutes; in elke provincie één. KD fietsroutes: 5 kindvriendelijke fietsroutes met haltes waar kan geravot worden. Leiestreekroute: de mooiste plekjes langs de Leie tussen Gent en Deinze.
Fietsnetwerk.
Een fietssnelweg maakt het mogelijk om veilig en comfortabel in een halfuurtje te fietsen van bijvoorbeeld Deinze, Lokeren of Wetteren naar Gent. De Provincie is bouwheer van deze fietspaden/-snelwegen. De gemeenten nemen nadien de aangelegde fietsinfrastructuur over en zorgen voor het onderhoud ervan. De snelwegen worden ingericht als gestrekte route: vlak, rechtdoor en zoveel mogelijk conflictvrij en met beveiligde kruispunten. De minimumbreedte wordt 3 meter, bij voorkeur in beton of asfalt. Nog niet alle routes zijn momenteel befietsbaar. Ongeveer 200 km netwerk ontbreekt nog. Die missing links pakt de Provincie route per route aan. Ook Europa investeert in fietssnelwegen. Bovenlokaal functioneel fietsroutenetwerk. Het bovenlokaal functioneel fietsroutenetwerk is een gemeenteoverschrijdend fietsroutenetwerk dat zich richt op doelgerichte verplaatsingen van meer dan 5 km. Het BFF focust zich op fietsverkeer naar woonkernen, scholen, stations, winkelcentra, bedrijventerreinen., Het netwerk is opgemaakt door de Provincies en het Vlaams gewest in samenspraak met de gemeenten. Nog niet alle routes zijn momenteel befietsbaar. Lokale functionele fietsroutes.
Fietsroutes Plan Bier.
met 10 km radius. Resultaten per pagina 9. Minder dan 35 km 3 Apply Minder dan 35 km filter. 35 tot 50 km 9 Apply 35 tot 50 km filter. Meer dan 50 km 1 Apply Meer dan 50 km filter.

Contacteer ons