Op zoek naar fietsroutes gent?

fietsroutes gent
Belangrijkste fietsroutes in en rond Gent Gent.
Belangrijkste fietsroutes in en rond Gent. Het Gentse stadsbestuur heeft de belangrijkste stadsregionale fietsroutes vastgelegd. Investeringen voor deze routes krijgen de komende jaren prioriteit. Filip Watteeuw, schepen van Mobiliteit en Openbare Werken: Een goede fietsroute moet van begin tot einde veilig en comfortabel zijn.
Drie Gentse fietsroutes getest Gent Het Nieuwsblad.
Drie Gentse fietsroutes getest. 16/05/2013 om 0800: door Barbara Daeninck Print Corrigeer. Noord-Zuidroute Foto: fvv. Vorige afbeelding 1 / 3 Volgende afbeelding. GENT Hoe is het gesteld met de drie woon-werkfietsroutes die het Gentse centrum doorkruisen? We duiden voor u de aangename, maar ook de heikele punten aan op de Noord-Zuidroute, de Oost-Westroute en de Campusroute.
fietsroute Faculteit Diergeneeskunde Universiteit Gent.
Fietsnetwerk.
Een fietssnelweg maakt het mogelijk om veilig en comfortabel in een halfuurtje te fietsen van bijvoorbeeld Deinze, Lokeren of Wetteren naar Gent. De Provincie is bouwheer van deze fietspaden/-snelwegen. De gemeenten nemen nadien de aangelegde fietsinfrastructuur over en zorgen voor het onderhoud ervan. De snelwegen worden ingericht als gestrekte route: vlak, rechtdoor en zoveel mogelijk conflictvrij en met beveiligde kruispunten. De minimumbreedte wordt 3 meter, bij voorkeur in beton of asfalt. Nog niet alle routes zijn momenteel befietsbaar. Ongeveer 200 km netwerk ontbreekt nog. Die missing links pakt de Provincie route per route aan. Ook Europa investeert in fietssnelwegen. Bovenlokaal functioneel fietsroutenetwerk. Het bovenlokaal functioneel fietsroutenetwerk is een gemeenteoverschrijdend fietsroutenetwerk dat zich richt op doelgerichte verplaatsingen van meer dan 5 km. Het BFF focust zich op fietsverkeer naar woonkernen, scholen, stations, winkelcentra, bedrijventerreinen., Het netwerk is opgemaakt door de Provincies en het Vlaams gewest in samenspraak met de gemeenten. Nog niet alle routes zijn momenteel befietsbaar. Lokale functionele fietsroutes.
Fietsen langs de Schelde van Gent naar Wetteren.
Fietsen langs de Schelde van Gent naar Wetteren. Fietsen langs de Schelde van Gent naar Wetteren. Natuurparels als de Gentbrugse Meersen sieren de fietsroute van Gent naar Wetteren. Je passeert bovendien langs de Damvallei, een middeleeuwse waterburcht en historische molens.
De 5 populairste fietsroutes Toerisme Oost-Vlaanderen.
Geef hier je zoekwoorden in.: De 5 populairste fietsroutes. Meer dan 1000 TOV-nieuwsbriefabonnees en Facebookfans namen deel aan onze internetpoll Stem voor jouw favoriete fietsroute. De Leiestreek route, een tocht van 51 km langs de mooiste Leieplekjes tussen Gent en Deinze, won glansrijk met 350 voorkeurstemmen.
Gentse Buitenband Gentse Buitenband 23 juli 2017.
De nieuwste editie van de Gentse Buitenband Krant is er! De nieuwste editie van de Gentse Buitenband Krant is er! Je vindt hier alle informatie over de komende editie van de Gentse Buitenband in terug. Deze Week kopt Buitenband zet open ruimte centraal.
Fietsroutes Plan Bier.
met 10 km radius. Resultaten per pagina 9. Minder dan 35 km 3 Apply Minder dan 35 km filter. 35 tot 50 km 9 Apply 35 tot 50 km filter. Meer dan 50 km 1 Apply Meer dan 50 km filter.

Contacteer ons