Zoeken naar fietsroutes leuven

fietsroutes leuven
Mountainbike en fietsroutes tofsport.
Bekijk op de website van de provincie Vlaams-Brabant de fietsroutes die je langs en door Leuven leiden. Daag jezelf, vrienden of familie uit op een van de verschillende mountainbikeparcours. Haal je technische en fysieke kwaliteiten boven en ga de uitdaging aan!
Trappen langs de Demer, de Dijle en het Kanaal van Leuven knooppunter.
langs de Demer, de Dijle en het Kanaal van Leuven naar de Dijle. Fietsen langs deze drie waterwegen is in eacuteeacuten; rit perfect te combineren. Footer links left. Footer links right. Wat is Knooppunter. Krijg de nieuwste fietsroutes gratis in jouw mailbox.
New Cyclo-Sport Fietsroutes.
Terug naar overzicht fietsroutes. Download de kaart. Fietsen van Leuven naar Tervuren 48 km. De Dijlevallei neemt je mee de stad uit langs prinselijke kastelen, een duizendjarig kerkje met een keizerlijk geheim, een hertogelijk jachtdomein en een koninklijk Afrikamuseum. Een verrassend groene tocht van een adellijke allure.
Fietspunt Leuven NMBS.
Ontdek deze bruisende stad en haar omgeving per fiets op een van de uitgestippelde fietsroutes. Het fietspunt Leuven is gelegen op het fietsroutenetwerk Vlaams-Brabant tussen knooppunten 33 en 73. Aanraders vanuit fietspunt Leuven.: Fietsen vanuit Leuven: 4 fietslussen verbinden Leuven met de omliggende regio's' in de provincie.
Vlaanderen Fietsroute Wikipedia.
De Vlaanderen Fietsroute is een bewegwijzerde fietsroute van ongeveer 800 km die grofweg rond heel Vlaanderen rijdt. De route bestaat uit vier reeds bestaande trajecten van landelijke fietsroutes en voert je langs enkele bekende toeristische trekpleisters in Vlaanderen zoals Gent, Leuven, Damme en Brugge en langs enkele van de mooiste stukjes van Vlaanderen, zoals het Zoniƫnwoud, het Meerdaalwoud, de Scheldeboorden en het Kluisbos.
Provincie maakt 19 km nieuwe fietsroutes mogelijk Leuven Actueel.
In de zetel met Bart. Vind in Leuven. Eten drinken in Leuven. Garages in Leuven. Immo in Leuven. De Leuvense stadsgids. Nieuws uit Bierbeek Nieuws uit Oud-Heverlee. Provincie maakt 19 km nieuwe fietsroutes mogelijk. 3 maanden geleden. door Kirsten Bosmans.
Fietsen.
Ondanks de sterke verstedelijking van de regio rond Mechelen, kan je in de riviervalleien nog heel wat verrassende natuur vinden. Natuurpunt beheert hier al verschillende prachtige natuurgebieden en blijft hard werken om steeds meer stukken natuur veilig te stellen voor de toekomst.
Wandelingen en Fietstochten BOS.
Er zijn Te Gekke Bomenwandelingen in deze steden.: Gent Oude Fruitrassen en Gekandelaberde Platanen. Kortrijk De Engelenboom en de Hemelenboom. Sint-Truiden De Venijnige Venijnboom. Leuven De Boom van het Grote Verdriet. Aalst Bomen met warme voetjes. Antwerpen De reus van Brabo.

Contacteer ons