Resultaten voor fietsroute maken

fietsroute maken
Plan eenvoudige fietsroute Fietsersbond Routeplanner.
Onze widget op jouw site. Plan eenvoudige fietsroute. Een eenvoudige fietsroute plannen begint bovenaan het scherm met de velden Van en Naar. Je kunt bij beide velden ook kiezen voor mIjn huidige locatie. Dat is de locatie die via je internetverbinding wordt doorgegeven aan onze website.
Meet de afstand van een fietsroute.
Teken je fietsroute en meet de afstand. Auto centreer Volg wegen. Afstand 0 km. Uitleg afstand meten tool. Gebruik deze tool om snel de afstand te meten van een hardloopwedstrijd of trainingsroute. Door deze optie aan te schakelen wordt de kaart na elke klik opnieuw gecentreerd zodat je direct door kan met het tekenen van je route. Indien deze optie aanstaat probeerd de route de wegen te volgen. Ook bochten worden automatisch gevolgd. Ideaal om snel de afstand van een parcours uit te meten. Op het moment dat je genoeg inzoomt worden er automatisch icoontjes getoond na elke kilometer. Handig om te zien waar je je tussentijden kan meten. Maximaliseren van de kaart. Om het tekenen van een route te vergemakkelijken is er een maximaliseer knop. Hiermee kan je je hele scherm gebruiken om een route te tekenen. Punt ongedaan maken of opnieuw beginnen.
Een fietsroute plannen via fietsknooppunten.
Je kunt leuke bezienswaardigheden aan de fietsroute toevoegen. De fietsroutes zijn te printen in verschillende formaten. De fietsroutes zijn te downloaden als GPX. Het nog niet zelf kunnen maken van een fietsroute.; Toegang tot internet nodig. Gebruiken van een fiets App.
Homepage Fietsersbond Routeplanner.
Van Gogh fietsroute s-Hertogenbosch-linksom. Van Gogh fietsroute s-Hertogenbosch-rechtsom. Van Gogh fietsroute Brabant-linksom. Van Gogh fietsroute Brabant-rechtsom. Van Gogh fietsroute Etten-Leur-linksom. Van Gogh fietsroute Etten-Leur-rechtsom. Van Gogh fietsroute Nuenen-linksom. Van Gogh fietsroute Nuenen-rechtsom. Van Gogh fietsroute Tilburg linksom. Van Gogh fietsroute Tilburg-rechtsom.
Route.nl routeplanner, De beste wandel en fietsrouteplanner van 2016! Route.nl. Route.nl. Falk. Home pagina.
Ja, dat kan. Open je fietsaccount en klik bij de desbetreffende route op de knop Voeg foto toe aan deze route om je fietsroute uit te breiden met foto's' die een mooie herinnering zijn aan deze dag of die je op een later tijdstip wilt bekijken of delen met recreatief Nederland.
ANWB Fietsrouteplanner plan je route met de fiets.
Of je nou naar je werk fietst of uitgebreide fietstochten wilt maken, in de fietsrouteplanner kan je gemakkelijk een fietsroute in Nederland plannen. Wist je dat je bij afstanden tot vier kilometer met de fiets meestal sneller bent dan met de auto?
Artikel: Google Maps: fietsroute plannen SeniorWeb.
Hier moet u dan een keuze uit maken door er een aan te klikken. Stap 3: een rondje fietsen. U kunt natuurlijk ook gewoon een leuk rondje fietsen vanaf uw huis. Dan is het vertrek en eindpunt hetzelfde, maar hebt u nog een verste punt nodig. Wilt u een extra bestemming opnemen in uw route, klik dan op het plusteken onder de bestemming. U kunt nu bij Kies een bestemming of klik op de kaart weer het startpunt van uw fietsroute intypen, zodat u daar weer terugkeert.
Fietsrouteplanner Nederland RouteYou.
Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie Verbergen. Deze site is beschikbaar in jouw taal en land. Verander de taal naar Nederlands en het land naar Belgiƫ. Klik hier om dit bericht te verbergen. Plan je fietsroute. RouteYou Fietsroutes Fietsrouteplanner.

Contacteer ons