Resultaten voor fietsroute nl

fietsroute nl
De Stijl fietsroute Mondriaan to dutch design.
nl de en. De Stijl fietsroute Mondriaan ontmoet Rietveld met 10 beelden van Boris Tellegen. Op 24 juni 2018 is De Stijl fietsroute tussen Amersfoort en Utrecht met 10 bijzondere beelden van kunstenaar Boris van Tellegen geopend met een feestelijke fietstocht.
Routes in Drenthe Drenthe.
nl de en. In een provincie waar je door zo'n' mooi en afwisselend landschap kunt fietsen en wandelen, liggen natuurlijk ook de mooiste routes voor je klaar. Lange fietsroutes langs oeroude cultuur, wandelingen waarbij je uren lang niemand tegenkomt. Of een mountainbikerit over brede paden en uitdagende singletracks. Welke afstand je ook wilt lopen en wat je onderweg ook wilt tegenkomen, we hebben de mooiste routes voor je klaargezet. Veel wandel en fietsplezier toegewenst! Routes die je niet wilt missen. Bekijk alle routes in een lijst. Wat zoek je. Kies jouw route. In de buurt. Ontdek jouw route. Terug naar vorige pagina Wis. We hebben 113 routes voor je gevonden. Afstand 180, km. Voeg toe als favoriet Verwijder favoriet. Afstand 80, km. Voeg toe als favoriet Verwijder favoriet. Ruiter/Menroute Drents Friese Wold Groen. Afstand 170, km. Voeg toe als favoriet Verwijder favoriet. Ruiterroute Annen 2. Afstand 299, km. Voeg toe als favoriet Verwijder favoriet. Afstand 510, km. Voeg toe als favoriet Verwijder favoriet. Van Gogh Fietsroute.
Fietsroutes La Trappe Trappist.
De routes zijn geschikt voor de moderne fietser: elektrische fietsen kunnen worden opgeladen. De La Trappe fietsroute is verkrijgbaar bij het proeflokaal, de kloosterwinkel en bij verschillende VVVs in de omgeving, en bij de deelnemende horeca locaties. Bierbrouwerij de Koningshoeven La Trappe Trappist.
Fietsknooppuntensysteem in Zeeland VVV Zeeland. Group 6. shopping. Group. Combined Shape. Page 1. Page 1. Group.
Je kunt ook een kant en klare fietsroute kopen bij één van de VVV-Inspiratiepunten of vind een route in de Zeeland App. Zo kun je online je route volgen. Op alle FIKS wegen en paden kom je witte borden met groene bedrukking tegen.
Gratis de mooiste fietsroutes van Overijssel Visit Oost.
Zo komt u o.a. door de natuurgebieden het Buurserzand en het Witte Veen. Bekijk deze route. We willen u met deze fietsroute graag kennis laten maken met een aantal prachtige historische gebouwen en landgoederen in de omgeving van Ootmarsum en Denekamp.
Fietsroutes Europafietsers.
Terug naar boven. Een overzicht van alle fietsroutes ingedeeld op land, ring, route van Europafietsers of overige fietsroutes. Routes op de kaart: FietsWeb. Bekijk de routes. Terug naar boven Routes ingedeeld op land. Lees verder over Routes ingedeeld op land.
Snelle fietsroutes.
De snelle fietsroute F12 begint bij de Brugweg in Westervoort en loopt via Duiven naar Zevenaar direct langs de A12. Er komt een geheel nieuwe snelle fietsroute langs de nog aan te leggen A15 tussen het Rijnwaalpad en De Liemers, ter hoogte van Ressen en Zevenaar.
ANWB Fietsrouteplanner plan je route met de fiets.
Vergelijk beide opties met de routeplanner. De routeplanner geeft een uitgebreide beschrijving van je fietsroute en daarbij een gedetailleerde kaart. Bij de fietsroutes staat ook hoe lang je ongeveer aan het fietsen bent en wat de verwachte aankomsttijd is. Overige tips voor fietstochten. Je kan in de fietsrouteplanner ook een tussenstop inplannen, als je bijvoorbeeld naar het treinstation wilt fietsen en je voor het vervolg van je route de trein pakt. In dat geval stel je in de routeplanner het eerste deel van je route in op de optie fietsen en het tweede deel op de optie openbaar vervoer. Ook handig: je kan de route vanuit de routeplanner direct printen, zodat je een papieren versie op de fiets kan meenemen. Met de fietsknooppuntenplanner stel je zélf je ideale route samen. Dit doe je door zogenaamde knooppunten aan te vinken op de kaart. Hiermee knoop je je eigen route aan elkaar. Een knooppunt is een plek, waar twee of meer fietspaden elkaar kruisen. Ieder knooppunt heeft zijn eigen nummer. De knooppunten vormen samen een netwerk van de mooiste fietspaden en autoluwe wegen van Nederland. Plan je knooppuntenroute hier.

Contacteer ons