Meer resultaten voor fietsroutes vlaams brabant

fietsroutes vlaams brabant
Fietsen Sint Pieters Leeuw.
Onderstaande fietsroutes zijn uitgestippeld om u langs de mooiste landschappen van Sint-Pieters-Leeuw en de rondliggende gemeentes te brengen. U maakt hierbij uitvoerig kennis met onze schitterende streek. Deze fietsroutes kunt u kopen in ons toerismekantoor en de hoofdbibliotheek voor 175.
Wielerroutes VISITFLANDERS.
Bergen en kasseien. Maak kennis met de toeristische gids De mooiste rondes, vol praktische informatie en met vier verschillende fietsroutes doorheen de Vlaamse Ardennen. De routes zijn speciaal uitgestippeld voor vier verschillende fietstypes: de atleet, de bourgondiër, de cultuurliefhebber en de fan van de Ronde. De fietsritten variëren van 42 tot 181 kilometer. De langste heet niet toevallig de Spartacusroute, met 8 kasseistroken, 18 hellingen en 2029 meter beklimmingen. De knooppunten van de 4 fietsroutes staan op een stickervel, zodat je de pocket niet hoeft mee te nemen. Daarnaast vind je in de gids ook een compleet overzicht van fietsvriendelijke logies, wielercafés en fietsevents in de Vlaamse Ardennen. Trek erop uit. In het wiel van Lucien Van Impe. De zomer van 76 was de zomer van Lucien van Impe. Dat jaar ging wielerminnend Vlaanderen helemaal uit zijn dak toen Lucien Van Impe de Ronde van Frankrijk won.
Brabantse Kouters Fietsroute Gemeente Meise.
De boom is te herkennen aan het kleine kapelletje niet groter dan een vogelhuisje dat aan de stam hangt. Nationale Plantentuin Meise: Tijdens WOI was het kasteel van Bouchout eigendom van Keizerin Charlotte en werd toen beschouwd als Oostenrijks grondgebied.
Op pad in de regio detail Toerisme Pajottenland Zennevallei.
Het fietsknooppuntennetwerk Vlaams-Brabant telt in totaal 1800 km aan fietsroutes doorheen heel de provincie. In het vernieuwde fietsknooppuntennetwerk vind je de hele provincie op één kaart met nog meer knooppunten, nieuwe en verbeterde trajecten. In de toeristische fietsgids vind je een overzicht van meer dan 120 fietsvriendelijke.
New Cyclo-Sport Fietsroutes.
Dagtrappergids Vlaams Brabant. Wie graag fietst, heeft op zijn tocht ongetwijfeld al eens een blauw-gele bewegwijzering van de lange-afstands fietsroutes opgemerkt. Voor deze dagtrappergids staken vrijwillige medewerkers van Grote Routepaden Vlaams-Brabant de koppen bij mekaar om in hun provincie de mooiste dagtochten per fiets 60 à 100 km uit te stippelen die zo veel mogelijk over beproefde LF-paden lopen.
Mobiel Vlaanderen je te voet of met de fiets verplaatsen.
Op dit ogenblik voldoen nog niet alle routes die op de kaarten zijn ingetekend aan de vermelde vereisten. Let op: deze kaarten zijn dus niet geschikt om fietsroutes uit te stippelen! Ga hiervoor naar Personenvervoer met de fiets of te voet fietsroutes.
Fiets of wandelroute, Provincie Vlaams-Brabant UiT in Vlaanderen.
Blijf op de hoogte van nieuwe zoekresultaten via RSS. Je zocht op.: Fiets of wandelroute Verwijder filter Provincie Vlaams-Brabant Verwijder filter Alle filters verwijderen. Zoek sneller volgende keer. Bewaar deze zoekopdracht. Verberg langlopende reeksen. Verberg permanente bezienswaardigheden. 333 resultaten gevonden.
VWB.be Vlaamse Wielrijdersbond.
Zoeken op naam of stad/gemeente.: zoeken filters wissen. Zondag 03 Maart 2019. Club Type Gemeente/Stad Provincie. VAN TRIER CLASSIC. 19 ste Van Trier classic. Fietsen tvv Kom Op Tegen Kanker. René Dillen Classic. PATER VAN CLERIT. Donderdag 07 Maart 2019.

Contacteer ons