Meer resultaten voor breendonk fort

breendonk fort
Nationaal Gedenkteken van het Fort van Breendonk.
Nationaal Gedenkteken van het Fort van Breendonk. Bezoek aan het Gedenkteken. Wie zijn we. Vrienden van het Memoriaal. Bezoek aan het Gedenkteken. Wie zijn we. Virtueel bezoek 360. Frequently Asked Questions. Plan van het fort. Reglement van het bezoek. De audiovisuele getuigenissen.
Fort van Breendonk Fortengordels.
Het Fort van Breendonk is ingericht als nationaal gedenkteken en museum. Oorspronkelijk was het fort tijdens de Tweede Wereldoorlog het hoofdkwartier van het Belgische leger, maar al snel werd het gebruikt door de Duitse Gestapo als overgangskamp voor verzetslui en Joden.
Fort van Breendonk Visit Mechelen.
Fort van Breendonk. Fort van Breendonk. Volg ons op. Dat Belgiƫ niet gespaard bleef van de gruwel van het nazisme, bewijst het Fort van Breendonk. Het Fort, dat niet zo ver van Mechelen ligt, deed tijdens WO II immers dienst als concentratiekamp.
Breendonk Memorial.
Fort van Breendonk Wikipedia.
Wet van 1906.: Fort van Sint-Katelijne-Waver Fort van s Gravenwezel Fort van Stabroek Fort van Brasschaat Fort van Kessel Fort van Oelegem Fort van Koningshooikt Fort van Ertbrand Fort van Broechem Fort van Breendonk Fort van Liezele Fort van Haasdonk Fort van Bornem.
Fort van Breendonk Visit Mechelen.
Het Fort is vandaag een van de best bewaarde kampen van Europa en houdt de herinnering levend aan alle Belgen die tijdens hun deportatie in de nazi-kampen zijn omgekomen. U kunt elke dag een bezoek brengen aan het Fort van Breendonk.
Fort van Breendonk Willebroek 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Zeer mooi fort en veel informatie in het fort zelf. Stel obit004 een vraag over Fort van Breendonk. Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf. 12 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie.
Nationaal Gedenkteken van het Fort van Breendonk.
Breedtegraad 4 20 30. Indien u het fort met behulp van een GPS wil bereiken, gelieve dan het volgende adres in te voeren verschillend van het postadres van het fort: Rijksweg 2830 Willebroek of Dendermondsesteenweg, 309 / 307 of 305 2830 Willebroek. Met wagen of bus. Autosnelweg A12, uitrit 7 Willebroek Centrum Fort Breendonk.

Contacteer ons