Meer resultaten voor fietsroute plannen

fietsroute plannen
Groot overzicht van gratis fiets apps Webwijzer.
Met een fietsapp op je stuur heb je altijd de juiste kaart voor je neus, met een stip erop die jouw locatie aangeeft. Je zult dus nooit meer de verkeerde weg nemen. Sommige apps geven ook extra informatie bij een fietsroute, zoals horeca en bijzondere plekken onderweg.
10x handige fiets en MTB apps Fiets.nl Race en MTB website.
De app Fietsknoop biedt alle fietsknooppunten in Nederland en Vlaanderen. Je ziet op basis van je locatie alle knooppunten in je directe omgeving om zo een eigen fietsroute te plannen en fietsen. Geplande routes kun je in een knooppuntenlijst zien, je kunt de route mailen en bewaren om later nog eens terug te halen.
Routeplanning en navigatie voor de fiets: informatie over fietskaarten, navigatie en gps-routes.
De Vakantiefietser biedt een up-to-date pdf-overzicht van de navigatiemogelijkheden met een smartphone. Zelf een GPS-track voor je navigatieapparaat maken is onder meer mogelijk met bikeroutetoaster, een online routeplanner op basis van Google maps en Openstreetmap, waarbij je kunt instellen dat je een fietsroute wilt maken. Heel veel gpx-tracks van langeafstandsroutes in Europa vind je op biroto Bicycle Routes Tours. Via Verde in Catalonië, Spanje. Nederland en België: Knooppunten. In steeds meer gebieden in Nederland en daarbuiten vind je een netwerk van fietsvriendelijke wegen en paden die met elkaar verbonden zijn via genummerde knooppunten, waardoor het uitstippelen van een route een stuk gemakkelijker wordt. Je hoeft aan de hand van de overzichtsborden alleen de knooppunten te noteren, en de routebordjes onderweg wijzen de weg. Het is meestal ook gemakkelijk een tocht te verlengen of in te korten. Behalve de Fietsersbond heeft ook Falkplan een handige routeplanner om fietstochten via de knooppunten te plannen en te printen.
ANWB Fietsrouteplanner plan je route met de fiets.
Vergelijk beide opties met de routeplanner. De routeplanner geeft een uitgebreide beschrijving van je fietsroute en daarbij een gedetailleerde kaart. Bij de fietsroutes staat ook hoe lang je ongeveer aan het fietsen bent en wat de verwachte aankomsttijd is. Overige tips voor fietstochten. Je kan in de fietsrouteplanner ook een tussenstop inplannen, als je bijvoorbeeld naar het treinstation wilt fietsen en je voor het vervolg van je route de trein pakt. In dat geval stel je in de routeplanner het eerste deel van je route in op de optie fietsen en het tweede deel op de optie openbaar vervoer. Ook handig: je kan de route vanuit de routeplanner direct printen, zodat je een papieren versie op de fiets kan meenemen. Met de fietsknooppuntenplanner stel je zélf je ideale route samen. Dit doe je door zogenaamde knooppunten aan te vinken op de kaart. Hiermee knoop je je eigen route aan elkaar. Een knooppunt is een plek, waar twee of meer fietspaden elkaar kruisen. Ieder knooppunt heeft zijn eigen nummer. De knooppunten vormen samen een netwerk van de mooiste fietspaden en autoluwe wegen van Nederland. Plan je knooppuntenroute hier.
Plan eenvoudige fietsroute Fietsersbond Routeplanner.
Een eenvoudige fietsroute plannen begint bovenaan het scherm met de velden Van en Naar. Je kunt bij beide velden ook kiezen voor mIjn huidige locatie. Dat is de locatie die via je internetverbinding wordt doorgegeven aan onze website. Zodra je de Fietsersbond Routeplanner bezoekt, vraagt je computer of hij je locatie mag doorgeven. Als je dit weigert, dan krijg je een kaart van heel Nederland te zien. Helaas is het nog niet mogelijk om je huidige locatie aan te passen. Als je in één van de velden begint te typen zoekt de Routeplanner meteen naar suggesties voor de locaties die je zoekt. Dit kan een straatnaam of een adres zijn, maar ook een station, een café-restaurant of bijvoorbeeld een museum. Bekijk het overzicht Zodra je de juiste locatie in beeld krijgt, klik je er op. Zijn beide velden ingevuld, dan wordt de knop Plan route groen. Klik hierop om de route te plannen. De Routeplanner gaat nu je route berekenen.
Fietsroutes Midden-Limburg? VVV Midden-Limburg.
Afhankelijk van de instelling van je spamfilter, kan deze ook sporadisch in je ongewenste mail binnen komen. Legenda lijntypes bij eigen route maken. De groene lijnen zijn verharde paden, de bruine lijnen zijn onverharde paden. Houd hiermee rekening bij het uitstippelen van uw fietsroute.
Fietsknooppunten netwerk routeplanner fietsrouteplanners.
Een nieuwe manier van het bewegwijzeren van fietsroutes. Het is inmiddels over de belangrijkste provincies van België en over een groot aantal provincies van Nederland verspreid. Het is bekend onder verschillende benamingen, zoals fietsknooppuntennetwerk de meest zuivere benaming, fietsroutenetwerk en knooppuntensysteem.
Homepage Fietsersbond Routeplanner.
Fietsroute van Leidsestraat, Amsterdam. naar Korte Nieuwstraat, Utrecht. Let op: uw route bevat een veerpont of een weg die om een andere reden niet altijd toegankelijk is. Zie routeregel: 1234., print GPS bewaar deel. Deel deze route. 3 km Duur.: 25 minuten CO 2 besparing.: Snelheid km/uur Routetype Makkelijk doorfietsen. Via strooiroutes Nieuw! Resultaten van de Route. Fietspad langs weg. Pad niet voor de fiets. Bos, park, plantsoen. Strand, duinen, zandverstuiving. locaties / POIs. Algemeen / Barrieres. Hindernis voor gewone fietsen. Hindernis voor brede fietsen. Hindernis voor lange fietsen. Informatiepunt / VVV. Horeca Fietsers Welkom! Logies Fietsers Welkom! Camping Fietsers Welkom! Vrienden op de Fiets. LF en knooppunten. X Makkelijk doorfietsen. Met makkelijk doorfietsen bedoelen we dat deze route zo veel mogelijk over fietspaden gaat die langs doorgaande wegen lopen en langs hoofdfietsroutes.

Contacteer ons