Meer resultaten voor fietsroute uitstippelen

fietsroute uitstippelen
Meet de afstand van een fietsroute.
Teken je fietsroute en meet de afstand. Auto centreer Volg wegen. Afstand 0 km. Uitleg afstand meten tool. Gebruik deze tool om snel de afstand te meten van een hardloopwedstrijd of trainingsroute. Door deze optie aan te schakelen wordt de kaart na elke klik opnieuw gecentreerd zodat je direct door kan met het tekenen van je route. Indien deze optie aanstaat probeerd de route de wegen te volgen. Ook bochten worden automatisch gevolgd. Ideaal om snel de afstand van een parcours uit te meten. Op het moment dat je genoeg inzoomt worden er automatisch icoontjes getoond na elke kilometer. Handig om te zien waar je je tussentijden kan meten. Maximaliseren van de kaart. Om het tekenen van een route te vergemakkelijken is er een maximaliseer knop. Hiermee kan je je hele scherm gebruiken om een route te tekenen. Punt ongedaan maken of opnieuw beginnen.
Fietsen in de Achterhoek.
Bij ieder knooppunt staat ter plekke een kaart van het gebied waar je op dat moment bent zodat je snel en makkelijk het vervolg van je fietsroute kunt uitstippelen. Fietsen was nog nooit zo mooi als in de prachtige Achterhoek!
Routebeschrijvingen opslaan in My Maps Computer My Maps Help.
Een etappe toevoegen aan uw reis: klik op Bestemming toevoegen. Vervoermiddel wijzigen: klik onder de laagnaam op Autoroute, Fietsroute of Looproute. Stapsgewijze routebeschrijving weergeven: klik op Meer Stapsgewijze routebeschrijving. Route wijzigen: wijs de route op de kaart aan en sleep de muisaanwijzer ergens anders heen.
Plan je fietsroute naar het werk met online routeplanners Woon-werkfietsen.
Alles over fietsen naar het werk. Plan je fietsroute naar het werk met online routeplanners. 10/12/2017 11/03/2019 admin. Neem tijd om de beste fietsroutes naar je werk te analyseren. De kortste route is niet altijd de snelste. Geef de voorkeur aan rustige wegen waar je zo weinig mogelijk last hebt van verkeerslichten en druk verkeer. Spreek met andere fietsers over de wegen die zij het liefst nemen en welke ze vermijden. Maak gebruik van online routeplanners, probeer de route uit en verfijn ze. De bekendste en meest gebruikte routeplanner Google Maps heeft een optie om fietsroutes te berekenen.
Route.nl routeplanner, De wandel en fietsrouteplanner voor Nederland, België, Duitsland en Denemarken! Route.nl. Route.nl. Falk. Route.nl. UnlimitedRoutes. PublishRoutes. NoAds. SpokenNavigation. UnlimitedRoutes. PublishRoutes. NoAds. SpokenNavigation.
De cartografie en alle knooppunten en bezienswaardigheden worden enkele keren per jaar geüpdatet. Hiermee is de fietsrouteplanner van route.nl de meest actuele fietsplanner van Nederland. Sluiten Contact opnemen. Sluiten Meer route informatie. Onbeperkt eigen routes maken. Heb je met veel zorg een route samengesteld? Dan is het zeker de moeite waard om deze te bewaren. Als Premium-lid kun je meer dan drie eigen routes opslaan, wel zo handig. Eigen routes delen. Als Premium-lid kun je zelfgemaakte routes delen met anderen door de route openbaar te maken. Hierdoor worden jouw routes vindbaar voor andere fiets en wandelliefhebbers en kun je ze samen met vrienden en familie fietsen of wandelen. Verberg alle advertenties. Als Premium-lid krijg je geen advertenties te zien in de app en op de website en kun je ongestoord gebruik maken van alle functionaliteiten van route.nl. Als Premium-lid navigeer je van knooppunt naar knooppunt met gesproken instructies zonder tussendoor op je telefoon te hoeven kijken.
Homepage Fietsersbond Routeplanner.
Fietsroute van Leidsestraat, Amsterdam. naar Korte Nieuwstraat, Utrecht. Let op: uw route bevat een veerpont of een weg die om een andere reden niet altijd toegankelijk is. Zie routeregel: 1234., print GPS bewaar deel. Deel deze route. 3 km Duur.: 25 minuten CO 2 besparing.: Snelheid km/uur Routetype Makkelijk doorfietsen. Via strooiroutes Nieuw! Resultaten van de Route. Fietspad langs weg. Pad niet voor de fiets. Bos, park, plantsoen. Strand, duinen, zandverstuiving. locaties / POIs. Algemeen / Barrieres. Hindernis voor gewone fietsen. Hindernis voor brede fietsen. Hindernis voor lange fietsen. Informatiepunt / VVV. Horeca Fietsers Welkom! Logies Fietsers Welkom! Camping Fietsers Welkom! Vrienden op de Fiets. LF en knooppunten. X Makkelijk doorfietsen. Met makkelijk doorfietsen bedoelen we dat deze route zo veel mogelijk over fietspaden gaat die langs doorgaande wegen lopen en langs hoofdfietsroutes.
How to: Fietsroute plannen met Google maps Computer Idee.
How to: Fietsroute plannen met Google maps. Door: Online redactie op donderdag 22 mei 2014 om 1730.: Aangezien het vandaag Fiets naar je Werk Dag is, heb je hier een how to die je precies vertelt hoe je met je stalen ros op je werk beland.
Fietsroutes visitVoorthuizen.
Fietsen in de natuur rondom Voorthuizen is heerlijk en het uitgebreide netwerk van knooppunten maakt fietsen nog leuker en zelf een route uitstippelen nog makkelijker. Denkt u eens aan een fietstocht naar Radio Kootwijk of richting Putten en het Putterstoomgemaal. Wilt u meer bossen dan is de natuur rondom Garderen met het Speulderbos erg mooi. Vindt u het leuk om zelf een route samen te stellen dan verwijzen u naar de website van Route.nl. Een kaart met alle fietsknooppunten op de Veluwe is te koop bij de VVV. Speciaal voor fietsliefhebbers heeft het Toeristisch Aanjaagteam van de gemeente Barneveld vijftien prachtige en afwisselende fietsroutes ontwikkeld en in een bewaardoosje samengebracht. Het doosje is voorzien van een handige klittenband, waardoor fietsers het doosje aan het stuur kunnen bevestigen en zo de fietsroute handsfree kunnen volgen.

Contacteer ons