Meer resultaten voor fietsrouteplanner knooppunten

fietsrouteplanner knooppunten
Route.nl routeplanner, De wandel en fietsrouteplanner voor Nederland, België, Duitsland en Denemarken! Route.nl. Route.nl. Falk. Route.nl. UnlimitedRoutes. PublishRoutes. NoAds. SpokenNavigation. UnlimitedRoutes. PublishRoutes. NoAds. SpokenNavigation.
Gesproken instructies Advertentievrij Eigen routes delen Onbeperkt eigen routes maken. Probeer vrijblijvend het Premium-lidmaatschap 7 dagen gratis, de proefperiode stopt automatisch. Daarna betaal je slechts 999, per jaar. Probeer 7 dagen gratis. Sluiten Maak route.nl advertentievrij. We zien dat je een adblocker gebruikt, waardoor de fiets en wandelrouteplanner niet of niet optimaal werkt. We adviseren je dan ook om deze uit te schakelen voor onze website. Geen zin in advertenties? Wordt dan Premium-lid als je dat nog niet bent. De advertenties verdwijnen dan allemaal. Ik word lid! Mijn adblocker staat uit en ik wil graag weer verder met routes plannen.
Plan via knooppunten Fietsersbond Routeplanner.
Iedere Nederlandse regio heeft een bewegwijzerd netwerk van fietsknooppunten, aangegeven met wit-groene bordjes met cijfers er op. In de Fietsersbond Routeplanner kun je heel makkelijk gebruik maken van deze knooppunten door het routetype Netwerk fietsknooppunten te gebruiken. De Routeplanner stuurt je dan waar mogelijk langs de knooppunten. Buiten het netwerk fiets je volgens het profiel makkelijk doorfietsen. Je begint je route door het startpunt te bepalen. Dat kan ieder punt in Nederland zijn, via het profiel makkelijk doorfietsen leidt de Routeplanner je naar het dichtstbijzijnde knooppunt. Wil je toch zelf je startknooppunt kiezen, klik dan rechtsboven in de kaart op de knop knooppunten.
Fietsknoop dé handige fietsapp in de App Store.
App Store Preview. Deze app is uitsluitend beschikbaar in de App Store voor iOS-apparaten. Fietsknoop dé handige fietsapp 4. Maak en fiets je eigen routes! 17 in Navigatie. 4.1, 347 beoordelingen. Biedt inapp aankopen. Fietsknoop: De fietsroute app voor op de fiets met alle fietsknooppunten in heel Nederland, België en de grensstreek van Duitsland. Maak eenvoudig je eigen knooppuntenroute. Met heel veel fietsroutes voor iedereen. Met GPS en spraakondersteuning voor handenvrij fietsen! Interactieve routeplanner met synchronisatie tussen website en apps. Alles in 4 talen: Nederlands, Engels, Duits én Frans! Plan en deel je fietsroutes met vrienden of groepen. Realtime GPS positie binnen je geplande fietsroute. Markeer je favoriete plekjes met Info Pins. Voeg GPX bestanden van jezelf of van anderen toe. Wijzig bestaande routes. Verdwalen hebben we een stuk moeilijker gemaakt. Interactieve routeplanner voor de recreatieve fietser die op basis van je locatie alle knooppunten in je directe omgeving toont waarmee je je eigen fietsroutes kunt plannen en fietsen.
LF.
De VLAANDEREN FIETSROUTE is een lus door gans Vlaanderen die is samengesteld uit vier LF-routes: LF 5 van Brugge tot Thorn, LF 7 van Thorn tot Kanne, LF 6 van Kanne tot Diksmuide en LF 1 van Diksmuide tot Brugge.
Knooppunten fietsrouteplanner Fietsen123.
Met de fietsknooppuntenplanner zet u makkelijk een fietsroute door Nederland uit. In het linkerveld vult u de gewenste startplaats in, klik daaronder op het veld LF en knooppunten en de kaart laat u direct zien waar de knooppunten liggen. U maakt uw fietsroute door de fietsknooppunten achtereenvolgens aan te klikken: het eerste knooppunt als van, de tussenliggende knooppunten via, het laatste knooppunt als naar. Op het moment dat u het laatste knooppunt hebt ingesteld, wordt rechtsboven de kaart de button PLAN ROUTE groen. Klik deze button aan en uw geplande route verschijnt. Extra opties fietsrouteplanner. In beeld komt nu het totaal aantal kilometers en de tijd die u ermee kwijt bent als u met een bepaalde snelheid fietst. Deze snelheid kun je overigens zelf aanpassen. Via de button PRINT print u uw knooppuntenroute uit. Via de button GPS stuurt u de fietsroute naar uw telefoon of fietsnavigatie en via de button DEEL deelt u uw fietsknooppuntenroute via mail of social media. Via het keuzemenu ROUTETYPE past u het routeprofiel van uw fietsroute aan, de routeplanner berekent hierbij meteen de te volgen route.
Rustpunten Fietsrouteplanner.
Rondom Amsterdam over knooppunten Fietsroute RouteYou.
Route zoeken Route plannen Aanmelden Kies een taal. Home Routes Routeplanner Bezienswaardigheden. Rondom Amsterdam over knooppunten. RouteYou Fietsknooppuntenplanner Routes Rondom Amsterdam over knooppunten. JavaScript is vereist voor deze functionaliteit, maar is uitgeschakeld of wordt niet ondersteund door je browser. Schakel JavaScript in of upgrade je browser.
Plan je fietsroute online VisitDenmark.
Plan je fietsroute online. Dankzij de vele handige hulpmiddelen is het tegenwoordig erg eenvoudig om van te voren een fietsroute online te plannen. Gebruikt bijvoorbeeld de online fietsrouteplanner van de Danish Cycling Federation. Hier kun je de snelste route van A naar B vinden en informatie lezen over hoogte, reistijd en activiteiten en attracties langs de route.

Contacteer ons