Op zoek naar fietsroutes limburg?

fietsroutes limburg
Fietsroutes in de buurt van Limburg.
Hieronder vind je de mooiste fietsroutes in de buurt van Limburg op basis van je zoekopdracht. Je kunt jouw zoekopdracht met behulp van de filters verder verfijnen op thema of op de door jou gewenste lengte. Vervolgens selecteer je een fietsroute.
geo Tongeren.
Met 2000 km aan goed onderhouden fietspaden, 390 knooppunten en 20.000 blauwe bordjes, heeft Limburg het fietsroutenetwerk uitgevonden. Bekijk het filmpje en je krijgt meteen zin om te fietsen. Meer informatie over het fietsroutenetwerk. In de kijker. Fietsgids op kaart of via web-app. Tongeren heeft als oudste stad heel wat te bieden zowel op historisch, cultureel als sportief vlak. Op de web-app bieden we je een aantal fietsroutes aan die besproken worden in de brochure Fietsroutes in rond de oudste stad van België.
Fietsroutes Limburg.
Domein Bokrijk, tussen Hasselt en Genk, is een mix van openluchtmuseum, speeltuin en kinderboerderij. In het openluchtmuseum geven meer dan honderd historische gebouwen een beeld van Vlaanderen zoals het er rond 1850 uitzag. Nuttige Tips in Limburg. GPS Fietsroutes Limburg. Fietsroutes Limburgse Kempen.
Fietsroutes Het Belang van Limburg.
Misschien komen we elkaar wel eens tegen op één van de routes, deze zomer. Dan doen we een klein koerske, akkoord? Fietsroute in Limburg. Fietsroute in Antwerpen. Fietsroute in Vlaams-Brabant. Fietsroute in Oost-Vlaanderen. Fietsroute in West-Vlaanderen. Zin in nog meer leuke fietsroutes?
Knooppunter Standaard Boekhandel.
15 Unieke fietsroutes langs de mooiste plekjes in Limburg. Fietsen is genieten. Dat weten we bij Knooppunter als geen ander. Onderweg met je gezin of met vrienden wil je als fietser best wel wat zien en iets proeven! Waar zijn die verborgen parels in de streek?
Fietsroutes Zuid-Limburg.
Amstel Gold Race Lus 1. Hoog gewaardeerd Bekende toertocht. Tot 100 km Tot 150 km Vanaf 100 km Vanaf 150 km. Tot 1000 m Tot 2000 m Tot 3000 m Vanaf 3000 m. 2013 Over deze website Tip een beklimming Wat zijn klimpunten?
Geologische fietsroute De Wijers in de Lage Kempen.
Geologische fietsroute fruitstreek. Stenen vertellen, 500 miljoen jaar geschiedenis in een notendop. Geologische wandelroute Openluchtmuseum Bokrijk. Geologische fietsroute Herk Mombeek. Geologische fietsroute Halen. Geologische fietsroute Tussen" Kempen Maas." Geologische fietsroute Voerstreek en Mergelland. Geologische fietsroute Hoge Kempen. Paddenstoelenatlas van Limburg.
Mobiel Vlaanderen je te voet of met de fiets verplaatsen.
Op dit ogenblik voldoen nog niet alle routes die op de kaarten zijn ingetekend aan de vermelde vereisten. Let op: deze kaarten zijn dus niet geschikt om fietsroutes uit te stippelen! Ga hiervoor naar Personenvervoer met de fiets of te voet fietsroutes.

Contacteer ons