Zoeken naar fietstocht antwerpen

fietstocht antwerpen
Fietsen door Antwerpen: twee nieuwe kaarten Touring.
Antwerpen stelt twee nieuwe kaarten voor. Fietsen is de snelste manier om je in de stad te verplaatsen en bovendien bewijs je er het milieu en jezelf een dienst mee. Antwerpen biedt diverse mogelijkheden om fietsen te huren zoals onder meer het fietsdeelsysteem Velo.
Fietsroute Gruunrant GruunRant.
Met deze fietstocht leer je GruunRant als gebied kennen en kom je de uitdagingen te weten om GruunRant te behouden, te versterken en te verbinden. Op zondag 14 mei kan je kennismaken met de groene, open ruimte rond Antwerpen. Kom per fiets met je gezin en kies uit 3 parcours.
Fiets de Stad.
Naast de proefopstelling op de F3 in Vlaams Brabant die wij hebben bezocht, heeft de Provincie Antwerpen ook een testparcours voor de Antwerpse fietser geïnstalleerd op de F14, de fietsostrade van Antwerpen naar Essen. Iedereen die daar langsfietst kan zijn gedacht nadien ventileren op het online formulier.
Wat is de mooiste fietsroute van het land? VAB-Magazine.
Een sympathieke en familiale fietstocht door het Land van Herve. Je fietst op Lijn 38, een vroegere spoorlijn met een rijke geschiedenis en deel van het RAVeL-netwerk. Stop zeker in de prachtige cisterciënzerabdij Val Dieu, een pareltje! Ook Clermont-sur-Berwinne, een van de Mooiste Dorpen van Wallonië, is een must.
Mooiste fietsroute van Antwerpen categorie 30-40 km Fietsroute RouteYou.
RouteYou Dromos Routes Mooiste fietsroute van Antwerpen categorie 30-40 km. 14461 keer bekeken Publiek. Toevoegen aan favorieten. Voorstellen als Aanrader. Zoeken in de buurt. JavaScript is vereist voor deze functionaliteit, maar is uitgeschakeld of wordt niet ondersteund door je browser.
Fietsersbond.
Blink je fiets dus nog eens extra op, trek je beste outfit aan en laat je spotten. Kom naar onze Ledendag op 6 oktober! Op zaterdag 6 oktober ben je als lid van de Fietsersbond van harte welkom op onze ledendag!
Knooppunter Standaard Boekhandel.
Knooppunter Fietspocket Antwerpen 2. Eddy Vlyminck Nederlandstalig 0.0. Publicatiedatum 23/06/2015 Uitvoering Met zachte kaft. Met de schematische Knooppunter-roadbooks volstaat één blik om je route te volgen Naast een flitsende beschrijving van de hoogtepunten onderweg krijg je van elk fietsparcours een duidelijk kaartje en een superhandig Knooppunter-roadbook. Dit concept biedt de fietser de meest complete info in de meest compacte vorm: met opgave van knooppunten, afstand tussen knooppunten, totaalafstanden, aanduiding van de bezienswaardigheden en horecazaken onderweg. Voor elke fietstocht wordt een verkorting voorzien, helemaal op maat voor gezinnen met kinderen.
Fietsroutes Antwerpen Fietsroutes in Antwerpen.
Zoek een gemeente. Fietsen aan Zee. Fietsen in Antwerpen. Bakermat van de Baksteen. Afstand: 30 km. F1 Fietssnelweg Antwerpen-Mechelen. Afstand: 23 km. Afstand: 30 km. Afstand: 32 km. Afstand: 34 km. Afstand: 44 km. Afstand: 46 km. Afstand: 25 km.

Contacteer ons