Op zoek naar plan fietsroute?

plan fietsroute
Fietsrouteplanner Nederland Fietsland.
Via de Help functie kun je de werking van de planner nalezen. TIP: bekijk de korte instructievideo's' voor het plannen van een LF-route of knooppuntrondje via deze planner. Eventuele opmerkingen en suggesties over de planner zullen we doorsturen naar de Fietsersbond.
ANWB Fietsrouteplanner plan je route met de fiets.
Vergelijk beide opties met de routeplanner. De routeplanner geeft een uitgebreide beschrijving van je fietsroute en daarbij een gedetailleerde kaart. Bij de fietsroutes staat ook hoe lang je ongeveer aan het fietsen bent en wat de verwachte aankomsttijd is. Overige tips voor fietstochten. Je kan in de fietsrouteplanner ook een tussenstop inplannen, als je bijvoorbeeld naar het treinstation wilt fietsen en je voor het vervolg van je route de trein pakt. In dat geval stel je in de routeplanner het eerste deel van je route in op de optie fietsen en het tweede deel op de optie openbaar vervoer. Ook handig: je kan de route vanuit de routeplanner direct printen, zodat je een papieren versie op de fiets kan meenemen. Met de fietsknooppuntenplanner stel je zélf je ideale route samen. Dit doe je door zogenaamde knooppunten aan te vinken op de kaart. Hiermee knoop je je eigen route aan elkaar. Een knooppunt is een plek, waar twee of meer fietspaden elkaar kruisen. Ieder knooppunt heeft zijn eigen nummer. De knooppunten vormen samen een netwerk van de mooiste fietspaden en autoluwe wegen van Nederland. Plan je knooppuntenroute hier.
Plan eenvoudige fietsroute Fietsersbond Routeplanner.
Help ons win een fiets. Terug naar de Fietsersbond Routeplanner. Plan eenvoudige fietsroute. Plan fietsroute met meer opties. Plan via de kaart. Plan via knooppunten. Zoek voorgeplande fietsroute. Routes opslaan voor later gebruik. Exporteren naar GPS. Lijst van locaties POI's.'
Fietsroutenetwerk Fietskaart.
Een fietsroute met water zowel links als rechts van u. Fietsen in Utrecht-de Bilt 36.2 km. Heerlijk rondje fietsen in Utrecht. Uitgestrekte landschappen van Vianen tot Culemborg 48.4 km. Van Utrecht naar Gelderland via het Fort Everdingen en het oude stadscentrum van Culemborg.
Een fietsroute plannen via fietsknooppunten.
Een fietsroute plannen via fietsknooppunten. Hoe plan je een fietsroute via die wit met groene bordjes? Je hebt ze vast wel een keer gezien: die wit met groene bordjes langs de fietspaden met een tweecijferig nummer erop. Dat zijn zogenaamde fietsknooppunten.
Homepage Fietsersbond Routeplanner.
Plan terugreis Andere suggestie Plan nieuwe route. Fietsroute van Leidsestraat, Amsterdam. naar Korte Nieuwstraat, Utrecht. Let op: uw route bevat een veerpont of een weg die om een andere reden niet altijd toegankelijk is. Zie routeregel: 1234., print GPS bewaar deel.
Fietsrouteplanner Nederland RouteYou.
Plan je fietsroute. RouteYou Fietsroutes Fietsrouteplanner. JavaScript is vereist voor deze functionaliteit, maar is uitgeschakeld of wordt niet ondersteund door je browser. Schakel JavaScript in of upgrade je browser. Kies een taal. Stuur naar een vriend. RouteYou maakt zoals alle websites gebruik van cookies en gelijkaardige technologie om informatie te verzamelen over je voorkeuren en de manier waarop je onze website gebruikt.
Fietsrouteplanner voor Europa Plan snel en simpel uw fietsroute voor uw fietsvakantie.
Plan snel en simpel uw fietsroute voor uw fietsvakantie. Hoe werkt de planner. Werking De planner stuurt me over zee, waarom is dat? Werking Ik zoek GPS-tracks, waar vind ik die? Werking Kan ik deze fietsroutes ook gebruiken voor de bromfiets?

Contacteer ons