Zoeken naar fietsroute bollenstreek

fietsroute bollenstreek
Fietsroute Leiden en de Bollenstreek Fietsenwandelweb.nl.
Gps-navigatie: Klik hier om deze route te downloaden naar gpx. In Leiden en de Bollenstreek vindt u veel erfgoed met een nieuwe functie; van herbestemde kastelen tot bollenschuren. Via deze fietsroute 45 km maakt u kennis met bijzondere historische locaties en fietst u door het mooie duin en bollenlandschap.
Fietsen in de bollenstreek Fietslabyrint.nl.
De fietser rijdt dwars door de wereldberoemde bollenstreek waarin bijna alle kleuren van de regenboog te zien zijn. Zo zijn er onder andere krokussen, narcissen, hyacinten en natuurlijk tulpen te bezichtigen. Specifiek bevindt deze fietstocht zich in de Duin en bollenstreek waarin onder andere Noordwijkerhout, Lisse, Voorhout, Hillegom en Sassenheim zijn gevestigd.
Fietsroutes in de Bollenstreek.
De Bollenstreek Haarlem Fietsroute zal eind mei 2018 online komen. De Bollenstreek Leiden Fietsroute zal eind mei 2018 online komen. Bollenstreek aan Zee fietsroute. Geniet met deze fietsroute van het afwisselende landschap van de Bollenstreek. Strand, duinen, bossen, gezellige dorpjes en het Hollandse Plassengebied.
Fietsroute door Noordwijk, Noordwijkerhout, Lisse, Sassenheim.
Noordwijkerhout noemt zich Het hart van de bollenstreek, de gemeente heeft het grootste oppervlakte aan bollenvelden. Lisse is veel bekender, waarschijnlijk omdat hier de Keukenhof ligt. Jaarlijks trekt dat zo'n' miljoen bezoekers van over de hele wereld. Sassenheim dankt zijn groei ook aan de bollenteelt, maar gek genoeg is die vrijwel uit deze plaats verdwenen. Jammer van dat stukje snelweg. Omdat ik vanuit Sassenheim fietste was dat het laatste stukje dat ik reed. Verder een aangename en afwisselende route. Jammer dat het niet echt langs de brouwerij gaat, je moet nu de route verlaten om er te komen. Schrijf een beoordeling. Heb je deze route gefietst? Deel je ervaring dan met ons en andere fietsers. Selecteer het aantal sterren dat je deze route geeft op basis van maximaal 5 sterren en beschrijf je ervaring. Voor de veiligheid willen we zeker weten dat je een mens bent. Hier kun je jouw route uitbreiden met afstapmomenten. Lengte 38.96 KM. Thema Cultureel, Natuurlijk. 2 Uur 46 Min. 2 Uur 12 Min. Nog geen afstapmomenten toegevoegd. Gefeliciteerd met je fietsroute!
Fietsroute door de bollenstreek: Lisse, Voorhout en Noordwijk.
We zien vooral paarse, roze en gele velden die helemaal vol staan met narcissen en hyacinthen. De tulpenvelden staan eind april / begin mei pas echt in bloei. De zon schijnt, het ruikt hier heerlijk en de kleuren zijn een lust voor het oog. April/mei is de perfecte periode voor het volgen van deze fietsroute door de bollenstreek.
5 prachtige bloesem en bollenfietsroutes Fietsen123.
Bollenroute Hillegom, Zuid-Holland 24 km. Deze mooie fietsroute voert u langs de prachtige bollenvelden van de Bollenstreek. U passeert de Keukenhof en afhankelijk van het weer staan de bollen van half april tot half mei in bloe i. Delen Delen Printen.
Fietsroute E-bike 196851: Bollenstreek Kustroute. Route.nl. Route.nl. Falk. Home pagina. Route.nl. Facebook. Twitter. Google. Pinterest.
De Bollenstreek, een uniek en veelzijdig gebied met zijn kleurrijke bloembollenvelden, uitgestrekte stranden, spectaculaire duinen, weidse bossen, groene veenweidegebieden en een prachtig watergebied. Voor de fietser biedt dit gebied alle mogelijkheden. Met de Bollenstreek Kustroute ontdek je de veelzijdigheid van dit gebied.
Fietsroute Geheimen van de bollenstreek Knooppuntroutes Nederland Fietsland.
Fietsroute Geheimen van de bollenstreek. Fietsroute Geheimen van de bollenstreek. Ontdek de geheimen van de bollenstreek. Een route die bij uitstek in het voorjaar een aanrader is. Te starten in Sassenheim, of elk een ander punt langs de route. Download print deze route.

Contacteer ons