Meer resultaten voor fietsroutes kempen

fietsroutes kempen
Fietsvakantie in de Belgische Kempen, fietsen vanuit Maaseik.
Het oorspronkelijk uit de 16e eeuw daterende kasteel Wurfeld staat dicht bij Maaseik, een aan de Maas gelegen middeleeuws stadje met kunstschatten en één van de mooiste marktpleinen van België. Het kasteelhotel is een prettige thuisbasis voor grenzeloze fietstochten en de goede keuken verwent de inwendige mens na afloop. De lichtglooiende streek is zeer geliefd bij fietsers. Fietsknooppunten helpen u op de fietsroutes langs de natuurlijke en culturele rijkdom van de Kempen en de Maasvallei.
Fietsen langs knooppunten Provincie Antwerpen.
Elk knooppunt heeft een nummer. Bij kruisingen, splitsingen en afslagen tussen de knooppunten staan rechthoekige borden met een richtingspijl en het nummer van het knooppunt waar je naartoe rijdt. Een eindeloos netwerk. Intussen telt het netwerk 2850 kilometer prima fietspaden. Nog een troef: je kunt in elke gemeente van de provincie Antwerpen aanpikken.
Fietsen in het Nationaal Park Hoge Kempen Fietsen in het Nationaal Park Hoge Kempen.
Fietsen in het Nationaal Park Hoge Kempen. Pal in het groene hart van Limburg en aan de rand van het eerste Nationaal Park van Vlaanderen ligt Kattevennen. In dit natuur en recreatiegebied kan u heerlijk fietsen in het groen. Volg een van de fietsroutes op het domein, sluit aan op het fietsroutenetwerk of stel zelf een tocht samen.
Fietsen Gemeente Brecht.
De Antwerpse Kempen en de Provincie Antwerpen hebben een nieuwe kaart uitgebracht op basis van het fietsknooppuntennetwerk. Een hele mond vol om te zeggen dat de fietsknooppunten allemaal werden samen gebracht op één kaart en dit voor de hele Antwerpse Kempen. Een leuk werkinstrument om zelf je routes te bepalen en uit te stippelen voor een gezellige ontspannen fietstocht! Deze worden voorlopig niet meer georganiseerd in de Noordertuin van Antwerpen. Tip: kijk eens bij onze collega's' van het Land van Playsantiën, info@landvanplaysantien.be of www.landvanplaystantien.be. Er zijn heel wat fietsroutes die thematisch zijn opgesteld en die je laten kennismaken met één of meerdere aspecten van Brecht en/of omliggende gemeenten.
Wat is de mooiste fietsroute van het land? VAB-Magazine.
De redactie van VAB-Magazine selecteerde tien fietsroutes, één fietsroute per provincie. Misschien heb jij ze al gereden, of sta je te popelen om op je fiets te springen. Stem op jouw favoriete fietsroute en wie weet, mogen we jou wel een jaar lang VAB-Fietsbijstand cadeau doen t.w.v. 45, keuze uit een single bijstand of korting op een bijstand voor twee of het hele gezin. De drie mooiste fietstochten worden gepubliceerd in de mei-editie van VAB-Magazine. Tournée Locale, bierfietsroute in en rond Poperinge. Het pastorale landschap rond Poperinge verraadt het al: in de Westhoek vind je s werelds beste brouwerijen én hun bieren. Tijdens een fietsroute van 33 kilometer verken je het vlakke hoplandschap. Je passeert drie brouwerijen, twee hopbedrijven, het Helleketelbos, tal van kroegen met volksspelen en diverse heerlijke plekjes waar de Westhoek-bieren hoog in het vaandel worden gedragen.
Fietsroutes in Vlaanderen Wikipedia.
Antwerpen had in mei 2006 5500 kilometer aan fietsroutes, wat volgens de provincie zelf het langste netwerk ter wereld zou zijn. Het systeem is in de laatste jaren uitgebreid met routes naar de Antwerpse Kempen en in 2006 in de provincie Antwerpen.
Toerisme Kalmthout: Fietsknooppuntenkaart Antwerpse Kempen.
Fietsknooppuntenkaart Antwerpse Kempen. laatst gewijzigd op 27/09/2016. De knooppuntenkaart bestaat uit paden, wegen en knooppunten of nummers die met elkaar verbonden zijn tot een groot netwerk van aangename fietsroutes. De nummers vind je op de wegwijsbordjes in de straten en zo wordt het mogelijk om zelf een route uit te stippelen.
De lekkerste fietsroutes van de Kust tot de Ardennen Touring.
Wordt het voertuig altijd naar een garage van een officiële dealer getakeld? directions_car 20 km file Touring Mobilis App keyboard_arrow_right. De lekkerste fietsroutes van de Kust tot de Ardennen. Door Bart De Landtsheer. Het is vermoedelijk een Belgisch fenomeen: fietsroutes met een culinair karakter.

Contacteer ons