Resultaten voor fietsroutes kempen

fietsroutes kempen
Fietsen door de Kempen TravelBird.
De komende dagen ontdekken jij en jouw stalen ros het mooiste van de Kempen. Drie dagen later is je avontuur alweer gedaan. Moe maar voldaan stap je in de auto, nagenietend van de actieve dichtbijvakantie die je net achter de rug hebt.
Home Lekkertrappen.
Ontdek onze fietsroutes. Een recordaantal van 42 gloednieuwe routes in de Kempen en in de Noordertuin, de streek ten noorden van Antwerpen. Elke tocht is zo'n' veertig kilometer lang en wordt gekruid met mooie landschappen en interessante stopplaatsen. Zie hier een greep uit het aanbod.:
Knooppunten Fietsnetwerken Belgie Fiets.
Verdere toppers zijn de vele natuurgebieden en het mijnverleden. Dit fietsroutenetwerk sluit aan op de Nederlandse provincie Noord-Brabant en krijgt hiermee een internationaal karakter. Van Lommel over Neerpelt en Leopoldsburg tot Zonhoven leiden de fietsroutes langs uitgestrekte bossen en kleurige heidevlakten. Het fietsroutenetwerk in de Limburgse Kempen bestaat uit 450 km fietspaden.
Fietsen in het Nationaal Park Hoge Kempen Fietsen in het Nationaal Park Hoge Kempen.
Fietsen in het Nationaal Park Hoge Kempen. Pal in het groene hart van Limburg en aan de rand van het eerste Nationaal Park van Vlaanderen ligt Kattevennen. In dit natuur en recreatiegebied kan u heerlijk fietsen in het groen. Volg een van de fietsroutes op het domein, sluit aan op het fietsroutenetwerk of stel zelf een tocht samen.
Website zet 100 beste fietsroutes op een rij Het Nieuwsblad.
Het gaat om volledig beschreven fietsroutes van 20 tot 70 kilometer in België en Nederland. De lijst van routes bevat tips gegeven voor een bezoek aan bezienswaardigheden en suggereert ook stopplaatsen in cafés en restaurants. In de top-honderd staan een kleine 20 Vlaamse fietstochtjes, gaande van de Beverhoutse fietsroute in de zandstreek rond Brugge tot de Konijntjesroute rond Dilbeek en de Pillecynroute in de streek van Schelde en Durme rond Hamme. De site verwijst ook naar een aantal grensoverschrijdende routes tussen Nederland en België zoals onder meer de Grenslandfietstocht 59 kilomter die de fietser langs de Nederlandse en Belgische Kempen voert.
De 5 mooiste routes door het bos knooppunter.
Vanuit het recreatiedomein Kattevennen fiets je bijna de hele tijd door het Nationaal Park Hoge Kempen 5750 ha, het eerste nationale park in Vlaanderen. Parkeren: Genk, Kattevennen/Planetariumweg, parking toegangspoort Kattevennen. Bekijk de route en knooppunten. Tip: veel bospaden zijn onverhard, dus ga voor een stevige stadsfiets of mountainbike. Footer links left. Footer links right. Wat is Knooppunter. Krijg de nieuwste fietsroutes gratis in jouw mailbox.
Fietsroute-netwerk Regionaal Landschap Kempen en Maasland.
Een steeds doorgedreven kwaliteitsinvestering in zowel het omliggende landschap als in het fietscomfort resulteert in jaarlijks meer dan 700.000 fietsers in het Regionaal Landschap Kempen en Maasland en leidt tot aanwijsbare economische effecten. Jaarlijks genereert het fietsroute-netwerk in Kempen en Maasland een economische return van 16.500.000.
Kempen Fietsen 2dehands.be.
Fietsroutes, Antwerpse Kempen Zuid-Oost / Noord-Oost. Bewergwijzerde Fietsroutes, Antwerpse Kempen Zuid-Oost / Noord-Oost Fietsroutes: Antwerpse Kempen Zuid-Oost Bewegwijzerde fietsroutes tussen L. 1 maart 2018 0919: Kortenberg. Gratis op te halen Ik weet niet of allen kaarten nog up to date zijn Lange afstandsfietsroutes in Vl en Ravel in Wallonië 2004 Limburg 2007.

Contacteer ons