Meer resultaten voor fietsroute maken met knooppunten

fietsroute maken met knooppunten
Route.nl routeplanner, De beste wandel en fietsrouteplanner van 2016! Route.nl. Route.nl. Falk. Home pagina.
Open je fietsaccount en klik bij de desbetreffende route op de knop Voeg foto toe aan deze route om je fietsroute uit te breiden met foto's' die een mooie herinnering zijn aan deze dag of die je op een later tijdstip wilt bekijken of delen met recreatief Nederland. De foto wordt automatisch toegevoegd aan de route op route.nl. Kan ik meerdere foto's' aan een route koppelen? Er kunnen ongelimiteerd aantal foto's' worden toegevoegd. Klik op de knop Voeg foto toe aan deze route en je kunt een nieuwe foto uploaden. Een route kan gedownload worden als GPX bestand zodat je hem vervolgens op je GPS navigatie kunt zetten, klik op GPX. Wanneer je nog geen route hebt gemaakt en je klikt op GPX dan kun je ook een GPX route uploaden. Voor meer infomatie over GPX routes kun je kijken op de pagina GPS Routes. Een route kan geprint worden zodat je hem kunt gaan wandelen of fietsen, klik hiervoor op Printen. Gebruik de knooppunt wijzer, een overzichtelijke manier om alle knooppunten af te lezen en zonder gedoe van een grote kaart.
Knooppunten fietsen Fietsnetwerk.nl.
Dit is waar Fietsnetwerk je bij kan helpen. Wanneer je namelijk een fietsroute van de website haalt of de Fiets App gebruikt kan je al gelijk afstapmomenten toevoegen. Wanneer je een route via de website hebt samengesteld kan je deze printen, downloaden of naar je mail laten sturen. Als je een volledige uitleg van de Fietsnetwerk website wilt kijk je bij Hoe werkt het. Knooppunten fietsen met de Fiets App. Het gebruik maken van de Fiets App heeft naast de afstapmomenten nog meer voordelen.
Fietseropuit: Fietsrouteplanner oa via fietsknooppunten.
Maak met Fietseropuit.nl uw eigen fietsroute op maat. Heerlijk ontspannen fietsen over de mooiste fietspaden van knooppunt naar knooppunt. Kies een regio waar u de route wilt laten beginnen.: Achterhoek Betuwe Brabant Drenthe Flevoland Friesland Groningen Limburg Noord-Holland Overijssel Utrecht Veluwe Zeeland Zuid-Holland.
Plan via knooppunten Fietsersbond Routeplanner.
Plan via knooppunten. Zoek voorgeplande fietsroute. Routes opslaan voor later gebruik. Exporteren naar GPS. Lijst van locaties POI's.' Lijst van routetypes. Onze widget op jouw site. Plan via knooppunten. Iedere Nederlandse regio heeft een bewegwijzerd netwerk van fietsknooppunten, aangegeven met wit-groene bordjes met cijfers er op. In de Fietsersbond Routeplanner kun je heel makkelijk gebruik maken van deze knooppunten door het routetype Netwerk fietsknooppunten te gebruiken.
Planner voor fietsroutes.
Wil je je routes bewaren, ze delen met anderen of routes van anderen gebruiken? Maak je eigen account aan via de Registreren-knop. Beschik je al over een Fietsknoop account? Log dan in op je eigen dashboard via de Inloggen-knop. Maak je route door op de knooppunten te klikken.
Knooppuntroutes Nederland Fietsland.
Met de app Fietsknoop kun je op je mobiel routes plannen via de fietsknooppunten in Nederland en Vlaanderen. Op basis van je locatie zie je alle knooppunten in je directe omgeving. Gedownloade routes zijn ook offline beschikbaar. Ook handig: in app staan alle Fietsers Welkom! iPhone Android Windows. Plan je eigen route. Plan online je eigen fietsroute via het netwerk LF-routes en de regionale fietsknooppunten.
Een fietsroute plannen via fietsknooppunten.
Wanneer je dan naar beneden scrollt zie je welke knooppunten er op je route liggen en welke afstapmomenten er zijn. De afstapmomenten zijn weergegeven met een sterrenkijker voor een bezienswaardigheid en met een koffiekopje voor een horecagelegenheid. Bovenin kun je drukken op Fietsroute starten, je krijgt dan een melding over wat het dichtstbijzijnde knooppunt is. Hier kun je naartoe fietsen door gebruik te maken van de routebeschrijving of de kompasfunctie.
Knooppunten fietsrouteplanner Fietsen123.
Met de fietsknooppuntenplanner zet u makkelijk een fietsroute door Nederland uit. In het linkerveld vult u de gewenste startplaats in, klik daaronder op het veld LF en knooppunten en de kaart laat u direct zien waar de knooppunten liggen. U maakt uw fietsroute door de fietsknooppunten achtereenvolgens aan te klikken: het eerste knooppunt als van, de tussenliggende knooppunten via, het laatste knooppunt als naar.

Contacteer ons