Op zoek naar fietsroute maken met knooppunten?

fietsroute maken met knooppunten
Stel met knooppunten fiets en GPS uw eigen route samen.
Knooppunten Fiets en route gemaakt met RouteYou. Hieronder ziet u bijvoorbeeld een zelf gemaakte knooppunten fiets route op RouteYou van 30 kilometer. Door eenvoudig de knooppunten aan te klikken, maakt u zelf een fietsroute, die u vervolgens naar een fietsnavigatietoestel kunt downloaden in gpx formaat.
Fietsknooppunten netwerk routeplanner fietsrouteplanners.
Met behulp van dit systeem kunt u zelf uw route samenstellen. U bepaalt zelf op welk knooppunt u wilt beginnen en stippelt op internet of via een gekochte kaart een route uit. U noteert in de juiste volgorde de nummers van de knooppunten en kunt op pad.
Plan via knooppunten Fietsersbond Routeplanner.
Plan via knooppunten. Zoek voorgeplande fietsroute. Routes opslaan voor later gebruik. Exporteren naar GPS. Lijst van locaties POI's.' Lijst van routetypes. Onze widget op jouw site. Plan via knooppunten. Iedere Nederlandse regio heeft een bewegwijzerd netwerk van fietsknooppunten, aangegeven met wit-groene bordjes met cijfers er op. In de Fietsersbond Routeplanner kun je heel makkelijk gebruik maken van deze knooppunten door het routetype Netwerk fietsknooppunten te gebruiken.
Knooppunten fietsrouteplanner Fietsen123. logo.
Zo werkt de fietsrouteplanner. Met de fietsknooppuntenplanner zet u makkelijk een fietsroute door Nederland uit. In het linkerveld vult u de gewenste startplaats in, klik daaronder op het veld LF en knooppunten en de kaart laat u direct zien waar de knooppunten liggen.
Een fietsroute plannen via fietsknooppunten.
Wanneer je dan naar beneden scrollt zie je welke knooppunten er op je route liggen en welke afstapmomenten er zijn. De afstapmomenten zijn weergegeven met een sterrenkijker voor een bezienswaardigheid en met een koffiekopje voor een horecagelegenheid. Bovenin kun je drukken op Fietsroute starten, je krijgt dan een melding over wat het dichtstbijzijnde knooppunt is. Hier kun je naartoe fietsen door gebruik te maken van de routebeschrijving of de kompasfunctie.
Planner voor fietsroutes.
Wil je je routes bewaren, ze delen met anderen of routes van anderen gebruiken? Maak je eigen account aan via de Registreren-knop. Beschik je al over een Fietsknoop account? Log dan in op je eigen dashboard via de Inloggen-knop. Maak je route door op de knooppunten te klikken.
Route.nl routeplanner, De beste wandel en fietsrouteplanner van 2016! Route.nl. Route.nl. Falk. Home pagina.
Ja, dat kan. Open je fietsaccount en klik bij de desbetreffende route op de knop Voeg foto toe aan deze route om je fietsroute uit te breiden met foto's' die een mooie herinnering zijn aan deze dag of die je op een later tijdstip wilt bekijken of delen met recreatief Nederland. De foto wordt automatisch toegevoegd aan de route op route.nl. Kan ik meerdere foto's' aan een route koppelen? Er kunnen ongelimiteerd aantal foto's' worden toegevoegd. Klik op de knop Voeg foto toe aan deze route en je kunt een nieuwe foto uploaden. Een route kan gedownload worden als GPX bestand zodat je hem vervolgens op je GPS navigatie kunt zetten, klik op GPX. Wanneer je nog geen route hebt gemaakt en je klikt op GPX dan kun je ook een GPX route uploaden. Voor meer infomatie over GPX routes kun je kijken op de pagina GPS Routes. Een route kan geprint worden zodat je hem kunt gaan wandelen of fietsen, klik hiervoor op Printen. Gebruik de knooppunt wijzer, een overzichtelijke manier om alle knooppunten af te lezen en zonder gedoe van een grote kaart.

Contacteer ons