Resultaten voor fietsroute nijmegen

fietsroute nijmegen
Velocity, van 13 tot 16 juni 2017 in Arnhem en Nijmegen Fietsvakantie Informatie Pagina.
15 juni 18.30 uur De Fiets Parade: een bonte fietsstoet van en voor iedereen die van fietsen houdt dwars door Nijmegen start Wedren, via Goffertstadion en finish, vermaak, eten en drinken op de Honig. 16 juni 16.00 uur VeloFest: Een festival over fietsen in Park Sonsbeek Arnhem. Met foodtrucks van Eten op Rolletjes, het fietscafé van de Bikewriters, muziek, theater én een outdoor cinema. Geplaatst in fietsbeurzen. Geef een reactie Reactie annuleren. Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen. Log in om een reactie te kunnen geven. belgie duitsland e-bike elektrische fiets engeland fietsaccessoires fietsbeurzen fietsdiefstal fietsen fietsen en varen fiets en wandelbeurs fietsersbond fiets filevrij fietshelm fietsmerken fietsonderzoek fietspad fietsreisorganisatie fietsroute fietsrouteplanner fietsroutes fietstijdschrift fietstocht fietstrends fietsvakantie fietsveiligheid fietswinkels frankrijk gezondheid gladheid gps italie mountainbike mtb nederland onderzoek spanje sparta travelydays veiligheid en verkeer vlaanderen wereldfietsers wielrennen wieringen winter.
Arnhem-Nijmegen: het RijnWaalpad Fietsersbond Nijmegen.
Medio 2007 zijn enkele leden van de lokale afdelingen van de Fietsersbond in Nijmegen en Arnhem gestart met een tracé-vooronderzoek en een inventarisatie van het bestuurlijke draagvlak voor een snelle fietsroute tussen Arnhem en Nijmegen. Dit initiatief is genomen na de constatering dat er geen plannen bestaan voor een dergelijke fietsverbinding tussen de twee Gelderse steden, hoewel in vele bestuursstukken gesproken wordt over de wenselijkheid ervan.
Fietsroute 576169: Vanuit Nijmegen langs de Waal. Route.nl. Route.nl. Falk. Home pagina. Route.nl. Facebook. Twitter. Google. Pinterest.
Elke meter die je klimt in de route wordt bij de klim-meters opgeteld en elke meter die je daalt bij de daal-meters. Zo kun je in één opslag zien hoe zwaar de route is, aan de hand van hoeveel klimmen en dalen er nodig is tijdens het fietsen of wandelen. Nijmegen Plan je fietsroute naar dit startpunt.
Fietsroutes zoeken ANWB.
Overzicht Mijn ANWB. Mijn producten en diensten. De mooiste fietsroutes van Nederland in elke provincie vind je hier. De fietsroutes zijn allemaal gratis, en ze worden twee keer per jaar gecontroleerd door onze routeambassadeurs. Contact met ANWB. Vereniging en bedrijf.
Fietsen in de voetsporen van de Romeinen Omroep Gelderland.
Samenhang tussen Nijmegen en de dorpen eromheen. De fietsroute voert langs de bewijzen van de Romeinse aanwezigheid in het Rijk van Nijmegen. De route kan worden gestart vanaf diverse locaties zoals het kasteel in Wijchen of museum het Valkhof in Nijmegen.
Fietsroutes Rijk van Nijmegen VVV Arnhem Nijmegen.
Fietsroutes in het Rijk van Nijmegen. Het rijk van Nijmegen biedt de perfecte gelegenheid voor een fietstocht. Er kan gekozen worden om de geschiedenis van Nijmegen te ontdekken via bijv routes die laten zien hoe de Romeinen er vroeger hebben geleefd.
Fiets en Wandeltochten.
Bordje weg melden. Nijmegen, Van NS-station Nijmegen naar NS-station Venlo 79 km. Deze fietsroute start bij het NS-station van Nijmegen. Via veel vrijliggende fietspaden of autluwe wegen fietsen richting het zuiden, steeds in de buurt van de Maas, om uiteindelijk bij het NS-station te Venlo uit te komen.
Fietsroute Nijmegen Fietsen123. logo.
vrijdag 1 juni, 2012. Proef de natuur rondom Nijmegen. Zo fietst u door de bossen tussen Groesbeek en Nijmegen en langs de Overhasseltse Vennen. Na een stukje langs de Maas fietst u Nijmegen in, waar u even kan uitrusten op een terras.

Contacteer ons