Resultaten voor ravel fietsroute

ravel fietsroute
RAVel: lui fietsen in Wallonië Fietsersbond.
Na Luik voert de RAVeL 1 verder langs de Maas naar de asgrauwe voorstad Seraing, met zn afgedankte, immense staalcomplex, het even indrukwekkende als troosteloze decor van gevierde films van de Luikse Dardenne-broers, zoals La Promesse, Rosetta en La Fille Inconnue.
Fietsroutes Fietsroutes Wallonie Wallonie Fietsen Fietsen in in de de Ardennen. Ardennen.
Fietsnetwerk Picardisch Wallonië. Zoek Fietsroutes in de Ardennen. RAVeL Netwerk Réseau Autonome de Voies Lentes.: Het volledige net, is een netwerk van trage" wegen" die voorbehouden zijn voor niet gemotoriseerd verkeer zoals ruiters wandelaars, skaters en fietsers. Men gebruikt hiervoor jaagpaden en voormalige tram en treinbeddingen. In haar eindstadium zal dit net ongeveer 2000 km trage" wegen" omvatten waarvan ongeveer 1000 km op voormalige spoorwegen. De trajecten doorkruisen Wallonië en verbinden de grote steden met elkaar. Alle nodige informatie over het Ravel netwerk kan u terugvinden op de website van Ravel.: Ravel1 Armentières Maastricht. Ravel2 Mariembourg Hoegaarden. Ravel3 Erquelinnes Tubeke. Ravel4 Saint-Aybert Overboelare. Ravel5 Luik Comblain-La-Tour. Rando-Vélo is de Waalse tegenhanger van de Vlaamse LF routes van Grote Routepaden. Deze routes worden op dezelfde wijze bewegwijzerd als in Vlaanderen, met geel-blauwe merktekens. De routes maken veelal gebruik van het RAVeL-netwerk of van autoluwe trajecten. Alle nodige informatie over het Rando-Vélo netwerk kan u terugvinden op de website van Rando-Vélo.: RV1 Au fil de l'eau.' RV2 La Namuroise. RV4 Herve Fagnes. RV8 La Transwallone. RV10 Les Capitales. Fietsroutenetwerk Hoge-Venen Eifel. De liefhebbers van het fietsknooppuntennetwerk kunnen heel wat kilometers wegtrappen met de nieuwe kaart van de Oostkantons.
RAVeL FietsVakantieWiki.
Of je de RAVeL nu minutieus volgt, gebruikt als aansluiting op andere routes naar de buurlanden of stukjes ervan fietst, het blijft een mooie route die je een ander stukje van België laat zien. Ze is misschien iets minder afwisselend dan de Vlaanderen Fietsroute, maar toch ook zeker de moeite waard.
Ravel 1 Fietsroute RouteYou.
Route zoeken Route plannen Aanmelden Kies een taal. Home Routes Bezienswaardigheden. RouteYou MarijnRasenberg Routes Ravel 1. JavaScript is vereist voor deze functionaliteit, maar is uitgeschakeld of wordt niet ondersteund door je browser. Schakel JavaScript in of upgrade je browser. Toevoegen aan favorieten.
RAVeL Jemelle-Rochefort Houyet Fiets en wandelpad.
RAVeL tussen Jemelle, Rochefort Houyet. Een beetje geschiedenis. Het RAVeL project, of Autonoom Netwerk van Trage Wegen in het Frans: Réseau Autonome de Voies Lentes, zag officieel het daglicht in 1995. Met de RAVeL wilde men een doeltreffend mobiliteitsbeleid ontwikkelen dat tegelijkertijd het leefmilieu respecteerde.
RAVeL-netwerk Wallonië België Toerisme.
Meer informatie over de RAVeL en de Fietsroutes. Chemins du Rail. De Chemins du Rail is een vereniging, opgericht in 1996, die ijvert voor het behoud en de heraanleg als groene weg van oude spoorlijnen. Chemins" du Rail" biedt ook een hele reeks ontdekkingsparcours die beschikbaar zijn op de website. WBT Bruno D'Alimonte.' Smullen in de Ardennen en Wallonië 28 routes.
Alle Alle Alle fietspaden fietspaden fietspaden en en en routes routes routes Oostkantons Oostkantons Oostkantons Belgie. Belgie. Belgie.
Ontdek alle mogelijk van de RAVeL en het knooppuntennetwerk. Vooral de fietstochten op voormalige spoorwegbeddingen op de Vennbahn en de Ravel zijn zeer geliefd. De Vennbahn-fietsroute is een van de langste routes van Europa en leidt over een vlakke route door Duitsland, België en Luxemburg.
fietsroutes knooppunten fietsroute ravel fietsroute.
Deze fietsroute loopt van Hoegaarden Vlaanderen tot in Mariembourg Wallonié. G a verder Ravel 2 Hoegaarden Namur Ravel 5 Liege Tillf Comblain la Tour Dit is een fietsroute langsheen de oevers van de Ourthe, je fietst over oude Rivierdijken die omgebouwd zijn tot Recreatieve fietspaden.

Contacteer ons