Meer resultaten voor ravel fietsroute

ravel fietsroute
Fietsen in Wallonië knooppunter.
Dit netwerk biedt aan iedereen de gelegenheid om de mooiste plekjes van Wallonië al fietsend te ontdekken, van de Mont Saint-Aubert in Doornik tot de overblijfselen van de abdij in Clairefontaine. Het netwerk van trage wegen RAVel, ofwel Réseau Autonome des Voies Lentes, strekt zich uit over meer dan 1300 km voormalige spoorlijnen en jaagpaden die voor langzaam verkeer fietsers, voetgangers, ruiters ter beschikking worden gesteld.
Fietsen vanuit Malmedy via fietsnetwerk Vélo Tour en RAVeL.
Je bent hier Home Fietsroutes per regio België, Wallonië Oostkantons fietsroute RAVeL en Vennbahn. Oostkantons fietsroute RAVeL en Vennbahn. Oostkantons fietsroute RAVeL en Vennbahn. Met deze fietsroute in de Oostkantons vertrek je in Malmédy om te fietsen langs fietsnetwerken. Je fietst op de goed berijdbare afgebakende fietspaden van RAVel, de Vennbahn en de knooppunten van Vélo Tour.
RAVeL-netwerk Wallonië België Toerisme.
De RAVeL omvat meer dan 1300 km oude spoorlijnen en jaagpaden in Wallonië die aangelegd zijn als pad voor fietsers, wandelaars, ruiters, skaters en personen met beperkte mobiliteit. WBT Denis Erroyaux. Wist je dat de RAVeL niet minder dan 45 routes bevat?
RAVeL FietsVakantieWiki.
Ze is misschien iets minder afwisselend dan de Vlaanderen Fietsroute, maar toch ook zeker de moeite waard. Voor wie oostwaarts richting Duitsland of Nederland fietst is de Ravel trouwens een snelle verbinding: in 3 dagen sta je volgens de boekjes van Moeskroen in Maastricht.
RAVeL Jemelle-Rochefort Houyet Fiets en wandelpad.
Een beetje geschiedenis. Het RAVeL project, of Autonoom Netwerk van Trage Wegen in het Frans: Réseau Autonome de Voies Lentes, zag officieel het daglicht in 1995. Met de RAVeL wilde men een doeltreffend mobiliteitsbeleid ontwikkelen dat tegelijkertijd het leefmilieu respecteerde.
Fietsroutes Wallonie Fietsen in de Ardennen.
Men gebruikt hiervoor jaagpaden en voormalige tram en treinbeddingen. In haar eindstadium zal dit net ongeveer 2000 km trage" wegen" omvatten waarvan ongeveer 1000 km op voormalige spoorwegen. De trajecten doorkruisen Wallonië en verbinden de grote steden met elkaar. Alle nodige informatie over het Ravel netwerk kan u terugvinden op de website van Ravel.:
Ravel fietsroutes in Belgie!
Deze fietsroute loopt van Hoegaarden Vlaanderen tot in Mariembourg Wallonié. G a verder Ravel 2 Hoegaarden Namur Ravel 5 Liege Tillf Comblain la Tour Dit is een fietsroute langsheen de oevers van de Ourthe, je fietst over oude Rivierdijken die omgebouwd zijn tot Recreatieve fietspaden.
Fietsroutenetwerk RAVeL Wallonië, België oppad.nl. arrow. cross. search.
Zwaarte/moeilijkheidsgraad RAVeL fietsroute. Eenvoudig fietsen over vlakke jaagpaden, autovrije en autoluwe fietspaden en oude spoorwegen. De route is nergens zwaar, de grootste hobbels die je moet nemen zijn hier en daar een brug of sluis. Navigatie op de RAVeL fietsroute.

Contacteer ons