Zoeken naar ravel fietsroute

ravel fietsroute
Fietsen vanuit Malmedy via fietsnetwerk Vélo Tour en RAVeL.
Fietsen vanuit Malmedy via fietsnetwerk Vélo Tour en RAVeL. Met deze fietsroute in de Oostkantons vertrek je in Malmédy om te fietsen langs fietsnetwerken. Je fietst op de goed berijdbare afgebakende fietspaden van RAVel, de Vennbahn en de knooppunten van Vélo Tour.
Fietsen in Wallonië knooppunter.
Dit netwerk biedt aan iedereen de gelegenheid om de mooiste plekjes van Wallonië al fietsend te ontdekken, van de Mont Saint-Aubert in Doornik tot de overblijfselen van de abdij in Clairefontaine. Het netwerk van trage wegen RAVel, ofwel Réseau Autonome des Voies Lentes, strekt zich uit over meer dan 1300 km voormalige spoorlijnen en jaagpaden die voor langzaam verkeer fietsers, voetgangers, ruiters ter beschikking worden gesteld.
Fietsroutes Wallonie Fietsen in de Ardennen.
Men gebruikt hiervoor jaagpaden en voormalige tram en treinbeddingen. In haar eindstadium zal dit net ongeveer 2000 km trage" wegen" omvatten waarvan ongeveer 1000 km op voormalige spoorwegen. De trajecten doorkruisen Wallonië en verbinden de grote steden met elkaar. Alle nodige informatie over het Ravel netwerk kan u terugvinden op de website van Ravel.:
Alle fietspaden en routes Oostkantons Belgie.
Ontdek alle mogelijk van de RAVeL en het knooppuntennetwerk. Vooral de fietstochten op voormalige spoorwegbeddingen op de Vennbahn en de Ravel zijn zeer geliefd. De Vennbahn-fietsroute is een van de langste routes van Europa en leidt over een vlakke route door Duitsland, België en Luxemburg.
Ravel 1 Fietsroute RouteYou.
RouteYou MarijnRasenberg Routes Ravel 1. Niet geverifieerd 94.1 km. 7273 keer bekeken Publiek. Toevoegen aan favorieten. Voorstellen als Aanrader. Zoeken in de buurt. JavaScript is vereist voor deze functionaliteit, maar is uitgeschakeld of wordt niet ondersteund door je browser. Schakel JavaScript in of upgrade je browser.
RAVeL-netwerk Wallonië België Toerisme.
De RAVeL omvat meer dan 1300 km oude spoorlijnen en jaagpaden in Wallonië die aangelegd zijn als pad voor fietsers, wandelaars, ruiters, skaters en personen met beperkte mobiliteit. WBT Denis Erroyaux. Wist je dat de RAVeL niet minder dan 45 routes bevat?
Ravel fietsroutes in Belgie!
Deze fietsroute loopt van Hoegaarden Vlaanderen tot in Mariembourg Wallonié. G a verder Ravel 2 Hoegaarden Namur Ravel 5 Liege Tillf Comblain la Tour Dit is een fietsroute langsheen de oevers van de Ourthe, je fietst over oude Rivierdijken die omgebouwd zijn tot Recreatieve fietspaden.
Vennbahn Ravel tochten in de Oostkantons Oostkantons Belgie.
RAVeL Réseau Autonome de Voies Lentes of autonoom netwerk voor langzaam verkeer. Het RAVeL-programma van het Waalse Gewest voorziet een bestemmingswijziging voor meer dan 1800 km stil gelegde spoorlijnen tot fiets en wandelwegen. In de Oostkantons is het netwerk al goed ontwikkeld.

Contacteer ons