Resultaten voor ravel fietsroute

ravel fietsroute
Fietsen in Wallonië knooppunter.
Dit netwerk biedt aan iedereen de gelegenheid om de mooiste plekjes van Wallonië al fietsend te ontdekken, van de Mont Saint-Aubert in Doornik tot de overblijfselen van de abdij in Clairefontaine. Het netwerk van trage wegen RAVel, ofwel Réseau Autonome des Voies Lentes, strekt zich uit over meer dan 1300 km voormalige spoorlijnen en jaagpaden die voor langzaam verkeer fietsers, voetgangers, ruiters ter beschikking worden gesteld.
Fietsen over het Ravel-netwerk in de Ardennen Durbuy en omgeving Pottenkijker YouTube.
Presentatrice Caroline Van Keymeulen verkent de regio vanuit een wel zeer kleurrijke vakantiewoning van Belvilla in hartje Durbuy. Per fiets toont ze de diversiteit langs het Ravel-netwerk en neemt je mee naar verrassende plekjes onder het mom van Véloooh, was ik maar aan het fietsen in Wallonië.
RAVeL-netwerk Wallonië België Toerisme.
De RAVeL omvat meer dan 1300 km oude spoorlijnen en jaagpaden in Wallonië die aangelegd zijn als pad voor fietsers, wandelaars, ruiters, skaters en personen met beperkte mobiliteit. WBT Denis Erroyaux. Wist je dat de RAVeL niet minder dan 45 routes bevat?
Fietsen op de RAVeL langs de Ourthe en de Aisne Groene Halte Recreatieve fietsroute RouteYou.
Fietsen op de RAVeL langs de Ourthe en de Aisne Groene Halte. RouteYou Wallonië Toerisme Routes Fietsen op de RAVeL langs de Ourthe en de Aisne Groene Halte. JavaScript is vereist voor deze functionaliteit, maar is uitgeschakeld of wordt niet ondersteund door je browser.
RAVeL Jemelle-Rochefort Houyet Fiets en wandelpad.
RAVeL tussen Jemelle, Rochefort Houyet. Een beetje geschiedenis. Het RAVeL project, of Autonoom Netwerk van Trage Wegen in het Frans: Réseau Autonome de Voies Lentes, zag officieel het daglicht in 1995. Met de RAVeL wilde men een doeltreffend mobiliteitsbeleid ontwikkelen dat tegelijkertijd het leefmilieu respecteerde.
Fietsroutenetwerk RAVeL Wallonië, België oppad.nl. arrow. cross. search.
lichte wandelvakantie vanuit gastvrij hotelletje. Zwaarte/moeilijkheidsgraad RAVeL fietsroute. Eenvoudig fietsen over vlakke jaagpaden, autovrije en autoluwe fietspaden en oude spoorwegen. De route is nergens zwaar, de grootste hobbels die je moet nemen zijn hier en daar een brug of sluis. Navigatie op de RAVeL fietsroute.
Fietsen in Wallonië en Nederland.
ToerismeGPS: een initiatief van de 5 Waalse provincies waarop je talrijke fietsroutes door heel de Ardennen en Wallonië vindt. Zeker de moeite waard als je een fiets-uitstap naar de Ardennen plant. RAVel: overzicht van alle RAVel fietsroutes routes langs oude spoorwegen doorheen Wallonië.
Ravel fietsroutes in Belgie!
Deze fietsroute loopt van Hoegaarden Vlaanderen tot in Mariembourg Wallonié. G a verder Ravel 2 Hoegaarden Namur Ravel 5 Liege Tillf Comblain la Tour Dit is een fietsroute langsheen de oevers van de Ourthe, je fietst over oude Rivierdijken die omgebouwd zijn tot Recreatieve fietspaden.

Contacteer ons