Op zoek naar knooppunten fietsroutes?

knooppunten fietsroutes
Fietsrouteplanners Vlaanderen Nederland.
Wis laatste Wis volledige route Print route Print Knooppunter Export naar GPX GPS. Klik op op de kaart om de planner in Fullscreen te openen. Stippel je route uit door de rode knooppunten aan te klikken. Versleep de muis om te navigeren.
Fietsknooppunten Nazareth.
Wil je zelf je route samenstellen, dan zijn de knooppunten een uitstekend hulpmiddel. Via dit systeem stippel je zelf fietsroutes uit met een afstand naar keuze. Je hoeft onderweg niet voortdurend op een stratenplan te kijken, want op regelmatige afstand geven knooppuntborden aan welke richting je uit moet.
Fiets! uw eigen route.download de app!
Al jaren fiets ik via de knooppunten. Ik kan u niet genoeg bedanken voor het uitbrengen van deze app. Hierop heb ik lang gewacht. 1000x bedankt voor deze app! Eindelijk is hij er: een app voor het fietsknooppunt netwerk. heeft in Nederland verschillende partners die kwaliteitsroutes aanbieden in de app en op het Routeplein. Heeft u mooie uitgebreide routes in Vlaanderen of in Nederland, dan kunt u deze als partnerroutes met uw eigen logo aan de fietsers aanbieden. Gebruikers kunnen vervolgens gratis de routes ophalen op hun mobiele telefoon. Kijk voor alle partnermogelijkheden op. Deel en ontdek fietsroutes.
Fietsen langs knooppunten Provincie Antwerpen.
Kenners kozen voor jou de mooiste en veiligste fietsroutes uit. Die routes kruisen elkaar bij knooppunten. Elk knooppunt heeft een nummer. Bij kruisingen, splitsingen en afslagen tussen de knooppunten staan rechthoekige borden met een richtingspijl en het nummer van het knooppunt waar je naartoe rijdt.
Fietsen Koloniën van Weldadigheid.
Op de fiets ontdek je Kolonie 5-7 pas echt! Van knooppunt naar knooppunt. Kolonie 5-7 is opgenomen in het netwerk van fietsknooppunten. Bordjes wijzen je de weg naar het dichtstbijzijnde knooppunt. Zo hoef je geen ingewikkelde route te onthouden, maar volg je gewoon een aaneenschakeling van knooppunten.
Fietsnetwerk Westtoer.
De netwerken zijn in twee richtingen bewegwijzerd. Op elk knooppunt staat een rechthoekig bord met het knooppuntnummer en richtingsaanduidingen naar de eerstvolgende knooppunten. Tussen de knooppunten wijzen doorverwijzingsbordjes je de weg. Je moet tijdens je trip alleen maar de nummers in het oog houden.
Fietsen met knooppunten doe je zo knooppunter.
Speciale netwerkkaarten bieden een gedetailleerd overzicht met alle knooppunten en de afstanden, de onthaal en servicepunten, fietsvriendelijke cafés en verblijven, stations, bezienswaardigheden. Ook de aard van de wegen verhard, onverhard, kasseien en de moeilijkheidsgraad van de hellingen zijn aangegeven. Hoe stel je een route samen? Via onze handige tool stel je in slechts enkele kliks een mooie route samen. Footer links left. Footer links right. Wat is Knooppunter. Krijg de nieuwste fietsroutes gratis in jouw mailbox.
Limburg Fietsparadijs on the App Store.
Verschillende optimalisaties en verbeteringen. Sep 28, 2015. Vanaf nu kan je ook op je Apple Watch zien welke knooppunten je op een route moet volgen dankzij een mooie, eenvoudige en intuïtieve interface. Nieuwe beelden voor fietsroutes. Verschillende optimalisaties en verbeteringen.

Contacteer ons