Zoeken naar anwb fietsroute app

anwb fietsroute app
ANWB Fietsen Android-apps op Google Play.
Snel hulp bij pech onderweg. Meld pech makkelijk in Nederland en het buitenland. Verkeer, Parkeren en Tanken ANWB Onderweg. Alles in 1 app: File en verkeersinformatie, Parkeer mobiel en tankstations. Fietsknoop: Fiets je fietsroute helemaal gratis! Fietsknooppunten in Nederland en Belgie.
Fiets! uw eigen route.download de app!
Zet een paar punten op de kaart en je hebt een automatisch gegeneerde ANWB fietsroute. Je ziet de afstand direct verschijnen Prachtig. App is zeer handig bij plannen van de fietstocht. Snel de afstand berekend. Knooppunten op papier en fietsen maar.
ANWB Fietsen app.
ANWB Fietsen app. Fiets jouw perfecte fietsroute. Met deze app kun je gemakkelijk de mooiste fietstochten en fietsknooppunten bij jou in de buurt vinden en afstemmen op jouw behoefte. De app is gratis en beschikbaar voor iOS en Android. Zin om te gaan fietsen, maar weet je niet precies waar?
ANWB Fietsen in de App Store.
Volg je de fietsroute d.m.v. Lees je alles over wat je onderweg tegenkomt. Vind je alle informatie over ANWB Gastvrij punten, ANWB Gastvrij Plus punten en ANWB Gastvrij Fietsenwinkels. De ANWB Fietsen app is helemaal vernieuwd! In deze eerste versie van Fietsen.:
ANWB Fietsen app: vanaf nu gratis de mooiste routes.
Deze functie is nu beschikbaar via de applicatie. Daarbij kan je met een gratis account ook je route bekijken op meerdere apparaten, maar voor de app zelf is niet perse een account noodzakelijk. In ANWB Fietsen kan je naast zelf routes plannen ook kiezen voor de 49 routes die door de ANWB zijn uitgestippeld. Je ziet daarbij precies hoeveel kilometer lang de fietsroute is en hoelang je er gemiddeld over zal doen.
Fietsknoop, dé gratis fietsapp in de App Store.
Spraakondersteuning van knooppuntnummers toegevoegd bij het fietsen van een opgeslagen fietsroute via GPS. We stellen het altijd op prijs als je een leuke recensie schrijft! De app is volledig gereviseerd en voorzien van nieuwe functies. Tevens is de snelheid van de app verbeterd.
ANWB Fietsroute app.
Helaas is deze app niet meer in gebruik. ANWB blij met komst regels leasefiets 20 mrt 2018. Deze winter niet gefietst? 21 feb 2018. De compact e-bike 08 dec 2017. Jongeren onderschatten gevaar van appen en bellen in verkeer 07 dec 2017.

Contacteer ons