Op zoek naar anwb fietsroute app?

anwb fietsroute app
ANWB Fietsen in de App Store.
Vind je jouw ideale fietsroute. Volg je de fietsroute d.m.v. Lees je alles over wat je onderweg tegenkomt. Vind je alle informatie over ANWB Gastvrij punten, ANWB Gastvrij Plus punten en ANWB Gastvrij Fietsenwinkels. De ANWB Fietsen app is helemaal vernieuwd!
ANWB geeft Fietsen-app nieuw uiterlijk en meer functies.
Knooppunten en Gastvrij. De fietsroutes van de ANWB zijn aan de hand van fietsknooppunten samengesteld. In de app zie je welke knooppunten je moet volgen. Natuurlijk fiets je niet met je telefoon in de hand, maar stap je af en toe even af om op je telefoon te kijken wat het volgende knooppunt op je fietsroute is.
ANWB Fietsen app: vanaf nu gratis de mooiste routes.
Je ziet daarbij precies hoeveel kilometer lang de fietsroute is en hoelang je er gemiddeld over zal doen. Tijdens het fietsen kan je de fietsnavigatie gebruiken om zo niet te verdwalen. Mocht je onverhoopt pech krijgen met je fiets, dan kan je via de ANWB Fietsen app direct tegen betaling de Wegenwacht Fiets Service inschakelen.
Fietsnavigatie 2018 Test Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Er is ook een kaart, maar daarop moet je jezelf centreren en in en uitzoomen. Download de ANWB Fietsen App via de Google Play Store Android of de Apple Store iOS. In heel Nederland vind je fietsknooppunten. Dit zijn genummerde kruisingen die het gemakkelijk moeten maken om een dagtochtje te plannen en te fietsen. Een fietsroute wordt zo versimpeld tot een lijstje met nummers.
ANWB Fietsen app.
Mijn producten en diensten. Met de ANWB Fietsen app fiets je jouw perfecte fietsroute. Met deze app kun je gemakkelijk de mooiste fietstochten en fietsknooppunten bij jou in de buurt vinden en afstemmen op jouw behoefte. En heb je een Blijven Fietsen Verzekering dan is het één druk op knop in de app wanneer je fiets is gestolen, een opsporingsdienst gaat dan op zoek naar jouw fiets.
Kassa Consumentenportal en elke zaterdagavond live op NPO 1.
Android, Google Playstore. 4 ANWB Fietsen.: De ANWB Fietsapp is vernieuwd. Moest een gebruiker voorheen een abonnement hebben, nu kan iedere fietstoerist de app installeren. Als je de fietsapp opent kun je kiezen uit 49 voorgeselecteerde routes in heel het land.
10x handige fiets en MTB apps Fiets.nl Race en MTB website.
Heel handig: de app vertelt je welk knooppunt je nadert en wat het volgende knooppunt van je fietsroute is. Geschikt voor: iOS en Android. Zin om zomaar een stukje te gaan fietsen, maar weet je niet precies waar? In de ANWB Fietsen app vind je meer dan 170 gecontroleerde routes door heel Nederland.
Welke fietsroute-app moet je hebben Verkeer Verkeersveiligheid Vorm.
Alleen de gedownloade fietsroute kun je volgen en zelf iets samenstellen kan niet. Deze app is wel nuttig als aanvulling op een van de andere apps zinvol; zeker als je in een plaats bent waar je een kopje koffie wilt drinken. Toets de plaatsnaam in en alle restaurants in de buurt komen tevoorschijn. Dat dan weer wel. De ANWB heeft de app ANWB" Fietsen" in 2013 vernieuwd.

Contacteer ons