Resultaten voor anwb fietsroute planner

anwb fietsroute planner
Fietsrouteplanners Fietsen123.
De landelijke autorouteplanner van de ANWB is sinds begin november 2009 nu ook uitgebreid met een fiets en wandeloptie. Het voordeel van deze planner is, dat je nu vier opties naast elkaar kunt leggen: de fiets, de auto, wandelen of het openbaar vervoer.
Europese fietsrouteplanner met handige app VERKEERSNET.
Vorig jaar kwam Google al met een speciale fietsversie van de routeplanner. En ook bij de ANWB kan men een vinkje zetten bij fiets als vervoermiddel bij gebruik van de Andes/NavTeq-planner. Daar is nu Naviki bijgekomen, een met Europees geld gefinancierde fietsrouteplanner die zon beetje heel West-Europa bestrijkt. Naviki omvat een website én een app. De website biedt behalve een routeplanner ook de mogelijkheid routes op de slaan en later weer terug te halen. Maar de app biedt toch wel de handigste mogelijkheden, want behalve het plannen en vastleggen van een route kan men de app ook direct gebruiken als fietscomputer. Monteer een smartphone houder op de fiets en je de app wijst je de weg en laat ondertussen ook snelheid en afstand zien. Voor gemeenten, bedrijven, toeristische organisaties en andere partners biedt Naviki op maat gemaakte diensten aan in combinatie met de planner.
ANWB Fietsrouteplanner plan je route met de fiets.
files Routeplanner Winkels Contact service. Overzicht Mijn ANWB. Mijn producten en diensten. Fietsen heeft een hoop voordelen. Het is milieuvriendelijk, gezond, leuk, goedkoop en gemakkelijk. Lekker genieten van de frisse buitenlucht, geen gedoe met parkeren en na aanschaf heb je amper kosten. Of je nou naar je werk fietst of uitgebreide fietstochten wilt maken, in de fietsrouteplanner kan je gemakkelijk een fietsroute in Nederland plannen.
Fietsrouteplanner Nederland Fietsland.
Via de Help functie kun je de werking van de planner nalezen. TIP: bekijk de korte instructievideo's' voor het plannen van een LF-route of knooppuntrondje via deze planner. Eventuele opmerkingen en suggesties over de planner zullen we doorsturen naar de Fietsersbond.
Tips voor je ideale fietstocht in het grensgebied Blog Grensbelevenis.
Over een totale lengte van 350 km zijn er maar liefst 109 nieuwe knooppuntpanelen en 1000 borden aangebracht, zodat de beide systemen naar hartenlust kunnen worden gecombineerd. Eenvoudig je fietsroute plannen met knooppuntenroutes. Bij kruisingen en afslagen vind je telkens knooppunten.
Fietseropuit: Fietsrouteplanner oa via fietsknooppunten.
Maak met Fietseropuit.nl uw eigen fietsroute op maat. Heerlijk ontspannen fietsen over de mooiste fietspaden van knooppunt naar knooppunt. Kies een regio waar u de route wilt laten beginnen.: Achterhoek Betuwe Brabant Drenthe Flevoland Friesland Groningen Limburg Noord-Holland Overijssel Utrecht Veluwe Zeeland Zuid-Holland. Rustpunt als partner. Stichting Rustpunt is partner geworden van Fietseropuit. We hebben een citymarketing concept gelanceerd voor o.a. Samenwerking tussen Goudappel Coffeng en Fietseropuit. Sinds 1 februari 2012 werken Fietseropuit en Goudappel Coffeng nauw samen. Copyright 2018 Planner by Goudappel Coffeng Design and technic by Markinno.
Fietsknooppuntenplanner ANWB Maak je eigen fietsroute aan de hand van fietsknooppunten.
Natuurlijk willen we deze planner graag samen met jou optimaliseren! Heb jij nog tips of ondervind je problemen? Dan horen wij dit graag en kan je het aan ons laten weten via een mailtje. Plan je eigen fietsroute. ANWB Eropuit nieuwsbrief ontvangen?
Routeplanner van de ANWB Plan uw route.
Twijfel je nog over private lease? Lees alles over deze nieuwe manier van auto rijden en ontdek of het wat voor jou is. In één app alles voor onderweg: Verkeer, Routes, Tanken, Parkeertarieven, Parkeergeld betalen en Wegenwacht. Contact met ANWB.

Contacteer ons