Zoeken naar anwb fietsroute planner

anwb fietsroute planner
Fietsrouteplanners Fietsen123. logo.
Er bestaan hiervoor al een heel aantal provinciale routeplanners. De landelijke autorouteplanner van de ANWB is sinds begin november 2009 nu ook uitgebreid met een fiets en wandeloptie. Het voordeel van deze planner is, dat je nu vier opties naast elkaar kunt leggen: de fiets, de auto, wandelen of het openbaar vervoer.
Webgids Links 50plusser.nl.
Plan uw fietsroute via ANWB routeplanner. De Fietskaart is een fietsrouteplanner in Vlaanderen. U kunt de regio waar uw wilt gaan fietsen of wandelen ook selecteren door het ingeven van postcode, plaats of straat. Maak met Fietseropuit.nl uw eigen fietsroute op maat.
Tips voor je ideale fietstocht in het grensgebied Blog Grensbelevenis.
Over een totale lengte van 350 km zijn er maar liefst 109 nieuwe knooppuntpanelen en 1000 borden aangebracht, zodat de beide systemen naar hartenlust kunnen worden gecombineerd. Eenvoudig je fietsroute plannen met knooppuntenroutes. Bij kruisingen en afslagen vind je telkens knooppunten.
ANWB Fietsen app.
Met de ANWB Fietsen app fiets je jouw perfecte fietsroute. Met deze app kun je gemakkelijk de mooiste fietstochten en fietsknooppunten bij jou in de buurt vinden en afstemmen op jouw behoefte. De app is gratis en beschikbaar voor iOS en Android.
Europese fietsrouteplanner met handige app VERKEERSNET.
Vorig jaar kwam Google al met een speciale fietsversie van de routeplanner. En ook bij de ANWB kan men een vinkje zetten bij fiets als vervoermiddel bij gebruik van de Andes/NavTeq-planner. Daar is nu Naviki bijgekomen, een met Europees geld gefinancierde fietsrouteplanner die zon beetje heel West-Europa bestrijkt. Naviki omvat een website én een app. De website biedt behalve een routeplanner ook de mogelijkheid routes op de slaan en later weer terug te halen. Maar de app biedt toch wel de handigste mogelijkheden, want behalve het plannen en vastleggen van een route kan men de app ook direct gebruiken als fietscomputer. Monteer een smartphone houder op de fiets en je de app wijst je de weg en laat ondertussen ook snelheid en afstand zien. Voor gemeenten, bedrijven, toeristische organisaties en andere partners biedt Naviki op maat gemaakte diensten aan in combinatie met de planner.
Fietsrouteplanner? ANWB knooppunten fietsgids. Bestel nu online.
Thuisbezorgd voor 245., 14 dagen bedenktijd. Plan uw fietsroute met deze ANWB knooppunten fietsgids. Dit boekje is uw startpunt voor het maken van de mooiste fietsroutes door heel Nederland. Geschikt voor zowel de recreatieve toerfietser als sportieve fietser. Nieuwste ANWB fietsrouteplanner 2015.
ANWB-VVV 45 Brede duinen route Recreatieve fietsroute RouteYou.
Voorstellen als Aanrader. Zoeken in de buurt. Fietsroutes: Recreatieve fietsroute. Fietsrouteplanner: Recreatieve fietsroute. JavaScript is vereist voor deze functionaliteit, maar is uitgeschakeld of wordt niet ondersteund door je browser. Schakel JavaScript in of upgrade je browser. Routes in de buurt.
ANWB Fietsrouteplanner plan je route met de fiets.
Overzicht Mijn ANWB. Mijn producten en diensten. Fietsen heeft een hoop voordelen. Het is milieuvriendelijk, gezond, leuk, goedkoop en gemakkelijk. Lekker genieten van de frisse buitenlucht, geen gedoe met parkeren en na aanschaf heb je amper kosten. Of je nou naar je werk fietst of uitgebreide fietstochten wilt maken, in de fietsrouteplanner kan je gemakkelijk een fietsroute in Nederland plannen.

Contacteer ons