Zoeken naar anwb fietsroute knooppunten

anwb fietsroute knooppunten
Fietskaarten gidsen.
In één oogopslag alle knooppunten in de regio. ANWB Knooppuntenkaart Limburg Brabant-oost en Grensstreek. In één oogopslag alle knooppunten in de regio. ANWB Knooppuntenkaart Zeeland en Brabant-west. In één oogopslag alle knooppunten in de regio. ANWB Knooppuntenkaart Zuid-Holland Noord-Holland zuid.
Knooppuntroutes Nederland Fietsland.
Een dagtocht fietsen via knooppunten. Waar wil je fietsen? Route Provincie Regio Km. Drentse Bos fietsroute. Fietsroute Door het land van Ellert en Brammert. Fietsroute Drents-Friese Wold. Fietsroute Langs Drents heden en verleden. Meren en Maden fietsroute. Fietsroute Rondje Hunebedden.
Fietsroutes met knooppunten: hoe werkt dat?
Maak je eigen fietsroute. Op een kaart waarop deze knooppunten staan dit kan een papieren kaart zijn of digitaal in de vorm van de fietsknooppuntenplanner, stel je een fietsroute samen. Waarheen, hoe lang, dat bepaal je zelf. De routebeschrijving van een fietstocht is niet meer dan een briefje op je fietsstuur. De code 43-38-69-29-33-34-30-88-04-03-10-16-43 is alles wat je nodig hebt voor dertig kilometer fietsplezier rond Ootmarsum, om een voorbeeld te noemen. Onderweg kun je gemakkelijk de route wijzigen. Zoals gezegd, op elk knooppuntenkruispunt staan die alternatieven aangereikt. Is het een prachtige dag en lokt het mooie landschap? Eén blik op de kaart en je knoopt zo een paar prachtige kilometers aan jouw fietsrondje. ANWB verkoopt knooppuntenkaarten voor heel Nederland, maar is geen eigenaar van het knooppuntennetwerk.
Fietsroutes zoeken ANWB.
Overzicht Mijn ANWB. Mijn producten en diensten. De mooiste fietsroutes van Nederland in elke provincie vind je hier. De fietsroutes zijn allemaal gratis, en ze worden een keer per jaar gecontroleerd door onze routecontroleurs. Contact met ANWB. Vereniging en bedrijf.
Knooppunten fietsrouteplanner Fietsen123.
U maakt uw fietsroute door de fietsknooppunten achtereenvolgens aan te klikken: het eerste knooppunt als van, de tussenliggende knooppunten via, het laatste knooppunt als naar. Op het moment dat u het laatste knooppunt hebt ingesteld, wordt rechtsboven de kaart de button PLAN ROUTE groen.
Fietsroutes in een nieuw jasje.
Ook de printversie is overzichtelijker. Zo zie je in één oogopslag welke knooppunten je moet volgen en krijg je een handig overzicht van leuke horecastops onderweg, de zogenaamde ANWB Gastvrij Punten. Ook de belangrijkste bezienswaardigheden op je fietsroute worden beschreven.
Fietsknooppuntenplanner ANWB Maak je eigen fietsroute aan de hand van fietsknooppunten.
Als er een knooppunt niet goed staat, kan je dat hier ook aanpassen. Zo zorgen we samen dat alle knooppunten up to date zijn! Als er een bordje weg is, kan dit via bordjeweg.nl worden aangegeven. Klik hier voor uitleg toevoegen/veranderen knooppunt. Veel meer met de ANWB Fietsknooppuntenplanner. Om onze bezoekers nog tijdens dit fietsseizoen een planner te bieden, zijn we nu live gegaan met een beknopte versie. De komende maanden zijn we achter de schermen hard aan het werk om de planner uit te breiden met een bewaar, deel en review-functie. Natuurlijk willen we deze planner graag samen met jou optimaliseren! Heb jij nog tips of ondervind je problemen? Dan horen wij dit graag en kan je het aan ons laten weten via een mailtje. Plan je eigen fietsroute.

Contacteer ons