Op zoek naar fietsroutes brussel?

fietsroutes brussel
Brikbike routes Brik.
HUREN BIJ BRIK. KOTBAAS IN BRUSSEL. STADSTIPS / BRIKLIST. AAN HET WERK. WIE IS WIE. Home / Brikbike routes. Brikbike routes Brik 2018-01-23T0938140000.: ONTDEK DE SNELSTE EN MOOISTE FIETSROUTES. De BrikBike Routes brengen je in geen tijd van het centrum naar je campus en weer terug.
route Kust naar Brussel Vakantiefietser.
ik fiets morgen van Wetteren naar Wemmel langs de knooppunten gewoon berekend op www.fietsnet.be en dat is niet de kortste route en fiets dan verder naar het Atomium om via Meise en Dendermonde terug naar Wetteren te fietsen. Voor Brussel bestaat er een fietskaart met de veiligere fietsroutes van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.
De Gewestelijke Fietsroutes Brussel Mobiliteit.
De GemFR's' zijn terug te vinden op de gedrukte versie van de fietskaart van Brussel Mobiliteit. De realisatie ervan is volledig in handen van de gemeenten, die van het Gewest aanzienlijke subsidies kunnen krijgen voor de aanleg ervan. Meer info: op groteroutepaden zie je hoe sommige GFR's' in het verlengde liggen van Vlaamse en Waalse fietsroutes, wat erg interessant is voor fietspendelaars van buiten het gewest.
Drie nieuwe fietsroutes in Anderlecht BRUZZ.
De gemeente kreeg onlangs ook nieuwe fietstrommels. Brussel zou Brussel niet zijn als er naast de gewestelijke fietsroutes ook geen gemeentelijke fietsroutes zouden bestaan. Waar de gewestelijke fietsroutes vooral de buitenwijken verbinden met het centrum, zijn de gemeentelijke fietsroutes er om meer lokale trekpleisters met elkaar te verbinden.
Rivertours boottochten Varen en fietsen!
Ten zuiden van Brussel kan u de route van de merkwaardige scheepsliften meevaren en combineren met een aantal mooie fietstrajecten in het Brabantse en Henegouwse heuvelland. Ook de boottochten op het Zennekanaal van Brussel naar de Schelde, op de Dender en in het Scheldeland gaan perfect samen met een fietstocht langs één van de vele bewegwijzerde fietsroutes.
Tochten op eigen houtje.
Pro Velo helpt je op weg met drie handige roadbooks die Brussel met Leuven, Antwerpen, Gent en Brugge verbinden. Brugge en Gent Brussel. Om Brugge en Gent met Brussel te verbinden Pro Velo, Londenstraat 15 1050 Elsene, print hieronder de roadbooks gratis af.
Fiets Stad Brussel.
Verhuur van fietsen. Er zijn verschillende mogelijkheden om automatisch een fiets te huren in de Stad Brussel.: De GFW gewestelijke fietsroutes vormen een netwerk van aangelegde wegen met het oog op een veilig verkeer voor fietsers buiten de grote assen.
Fietsroutes in Brussel Sport in Brussel.
Fietsroutes in Brussel. Er bestaan een aantal speciale routes of uitgestippelde wegen om Brussel te doorkruisen. Hieronder vind je de meest bekende en gebruikte van deze routes. De gewestelijke fietsroutes zijn aanbevolen fietswegen voor verplaatstingen op middellange en lange afstand die ofwel door verschillende gemeenten, ofwel binnen eenzelfde gemeente lopen.

Contacteer ons