Meer resultaten voor fietsroutes brussel

fietsroutes brussel
Moeder, waarom fietsen wij niet?
Het aanleggen van vrijliggende fietspaden langs de gewestwegen is onhaalbaar binnen de stedelijke context, aldus het BYPAD Brussel auditrapport. Op veel meer dan hier en daar wat verf op de baan hoeft de fietser voorlopig dus niet te rekenen. Aan plannen nochtans geen gebrek. Er is sprake van Gewestelijke Fietsroutes GFR en een heus fietssnelwegennet een GEN voor fietsers.
het gordelfestival.
Naar schatting 28.000 wandelaars, fietsers en lopers namen vandaag samen met vele gezinnen deel aan een zonovergoten zesde editie van het Gordelfestival. De blikvanger was de allereerste Tourist Run doorheen het nog tot december gesloten Museum voor Midden-Afrika in Tervuren.
HST-fietsroute Leuven-Brussel opnieuw bewegwijzerd Leven in Leuven.
In Evere sluit de route aan op het fietsnetwerk van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. De route zorgt voor een goede fietsbereikbaarheid van Leuven en Brussel en verbindt de stations van Leuven, Herent, Veltem, Erps-Kwerps, Kortenberg, Nossegem en Zaventem. Ook enkele bedrijventerreinen worden zo meer bereikbaar per fiets. De provincie Vlaams-Brabant onderzocht enkele maanden geleden hoe populair deze fietsroute is.
Veelgestelde vragen.
Autoloze Zondag UiT in Brussel.
Autoloze Zondag valt elk jaar ergens tussen 16 en 22 september, dat is de Week van Vervoering. Overal in Europa krijgt zachte mobiliteit aandacht. In de Brusselse deelgemeente Vorst huldigt Mobiel Brussel / Bruxelles Mobilité maar liefst drie aanbevolen fietsroutes in.
Gordelroute.
Permanent bewegwijzerde fietsroute in de Groene Gordel rond Brussel die gebaseerd is op het parcours van het succesevenement De" Gordel. De 100 km lange route loopt langs Overijse, Hoeilaart, Sint-Genesius-Rode, Sint-Pieters-Leeuw, Dilbeek, Meise, Grimbergen, Zaventem en Tervuren. Er kan overal ingepikt worden.
Bruxelles Mobilité / Brussel Mobiliteit Organisaties Open Data: portal voor de open gegevens van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.
De gewestelijke fietsroutes zijn aanbevolen fietswegen voor verplaatsingen op middellange en lange afstand die door verschillende gemeenten lopen. In het algemeen volgen deze. Het fiets-GEN strekt zich uit over een straal van circa 15 kilometer rond Brussel. Er zijn 15 fietsroutes geselecteerd, die prioritair worden aangelegd.
Fietskaart Rando Velo nr. 10 Brussel-Namen Fietsvakantiewinkel.be.
Hebben we in Nederland en Vlaanderen de LF-routes Lange Fietsroutes, zo is er in Wallonië het Rando Velo-netwerk met langeafstands fietsoutes. Deze routes zijn 2 kanten op bewegwijzerd en wel met de bekende geel-blauwe strepen. Elke route bestaat uit een losbladige map met hierin topografische kaarten, met schaal 150.000: waarin de route duidelijk is ingetekend. Met symbolen is aangegeven waar u wat kunt eten of drinken en natuurlijk overnachten. De volgende routes zijn inmiddels beschikbaar.: RV1: Bruxelles Chimay 125km Een zeer gevariere route tussen Brussel en de voet van Henegouwen.

Contacteer ons