Op zoek naar fietsroutes brussel?

fietsroutes brussel
Autoloze Zondag UiT in Brussel.
Autoloze Zondag valt elk jaar ergens tussen 16 en 22 september, dat is de Week van Vervoering. Overal in Europa krijgt zachte mobiliteit aandacht. In de Brusselse deelgemeente Vorst huldigt Mobiel Brussel / Bruxelles Mobilité maar liefst drie aanbevolen fietsroutes in.
Met de fiets van Gent naar Brussel Tjoolaard.
Click to share on Google Opens in new window. blue-bike, brussel, fiets, Gent, steenweg, tocht, vlaanderen. Met de fiets van Gent naar Brussel http//t.co/i0VK2xl8rX: metdefietsnaarbrussel teamtheyseemerolling bluebike. RT @tjoolaard: Met de fiets van Gent naar Brussel http//t.co/i0VK2xl8rX: metdefietsnaarbrussel teamtheyseemerolling bluebike.
Het Brussels fietslandschap in een notendop Fietsersbond.
Fietsroutes en toerisme. Fietsroutes en kaarten. Het Gewestelijk Fietsroutenetwerk GFR. Fietsen van A naar B: Fietskaart Brussels Gewest met aanduiding van de GFR-routes, zone 30, kasseien, hellingen, metro en Villo-stations. Recreatief fietsen: Fiets en wandelkaart De Groene Wandeling. Rondleidingen per fiets. Cactus Brussel à vélo.
Fiets-GEN tussen Vlaanderen en Brussel Vlaanderen.be.
Tegen 2025 zal er in de omgeving van Brussel en de Vlaamse rand een groot fietsnetwerk zijn. Het Fiets-GEN Gewestelijk Expresnetwerk omvat 400 kilometer fietspaden. Dankzij die extra fietspaden zult u comfortabeler per fiets kunnen pendelen naar uw werk of school.
Moeder, waarom fietsen wij niet?
Het aanleggen van vrijliggende fietspaden langs de gewestwegen is onhaalbaar binnen de stedelijke context, aldus het BYPAD Brussel auditrapport. Op veel meer dan hier en daar wat verf op de baan hoeft de fietser voorlopig dus niet te rekenen. Aan plannen nochtans geen gebrek. Er is sprake van Gewestelijke Fietsroutes GFR en een heus fietssnelwegennet een GEN voor fietsers.
het gordelfestival.
Naar schatting 28.000 wandelaars, fietsers en lopers namen vandaag samen met vele gezinnen deel aan een zonovergoten zesde editie van het Gordelfestival. De blikvanger was de allereerste Tourist Run doorheen het nog tot december gesloten Museum voor Midden-Afrika in Tervuren.
HST-fietsroute Leuven-Brussel opnieuw bewegwijzerd Leven in Leuven.
In Evere sluit de route aan op het fietsnetwerk van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. De route zorgt voor een goede fietsbereikbaarheid van Leuven en Brussel en verbindt de stations van Leuven, Herent, Veltem, Erps-Kwerps, Kortenberg, Nossegem en Zaventem. Ook enkele bedrijventerreinen worden zo meer bereikbaar per fiets. De provincie Vlaams-Brabant onderzocht enkele maanden geleden hoe populair deze fietsroute is.
Fietsroutes Zemst Gemeente Zemst.
Ga met de fiets op zoek naar sporen van de Eerste Wereldoorlog. Drie nieuwe fietsroutes ontrafelen de oorlogsgeschiedenis van Vlaams-Brabant en nemen je mee op een tocht langs veldslagen, heldendaden en vergeten verhalen. Fietsroute 1 Dijlelinie 91 km: deze route loopt langs de Vaart en de Dijle en doorkruist de gemeenten Aarschot, Rotselaar, Haacht, Herent, Kampenhout en Boortmeerbeek max.

Contacteer ons