Op zoek naar fietsroutes brussel?

fietsroutes brussel
NMBS Fiets op de trein.
8 tips om vlot te reizen. Reizigers met beperkte mobiliteit. Parkeren aan het station. Met de trein naar Brussels Airport. Met de trein naar Charleroi Airport. Reizen met je huisdier. Bagage op de trein. Huur een deelfiets aan het station.
Climate Express Claim The Climate.
KAART MET ALLE FIETSROUTES. Er zijn natuurlijk veel meer mogelijkheden om op een toffe, duurzame manier naar Brussel te komen. Stof je kano af, haal die step van uit het tuinhuis, je houten stelten vanop zolder, Kom origineel uit de hoek en laat ons zeker iets weten!
Bruxelles Mobilité / Brussel Mobiliteit Organisaties Open Data: portal voor de open gegevens van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.
De gewestelijke fietsroutes zijn aanbevolen fietswegen voor verplaatsingen op middellange en lange afstand die door verschillende gemeenten lopen. In het algemeen volgen deze. Het fiets-GEN strekt zich uit over een straal van circa 15 kilometer rond Brussel. Er zijn 15 fietsroutes geselecteerd, die prioritair worden aangelegd.
Fietsroutes Kortenberg.
Klik op fietsnet.be voor een uitgebreid overzicht van de fietsroutes in en rond Kortenberg. Klik op RouteYou.com voor een uitgebreid overzicht van de fietsroutes in en rond Kortenberg. Klik op fietsroute.org voor een uitgebreid overzicht van de fietsroutes in en rond Kortenberg.
F1 fietsostrade Antwerpen-Mechelen Provincie Antwerpen.
Op dit moment werken de aannemers vooral achter de schermen naarstig verder. Fietsfolders fietsostrades F1 en F14. Verken de omgeving rond de fietsostrades F1 Antwerpen-Mechelen-Brussel en F14 Antwerpen-Essen dankzij twee nieuwe fietsroutes. F1 richting Brussel. Het studiebureau Evolta onderzocht het traject tussen Mechelen en Zemst.
Fietssnelwegen Provincie Vlaams-Brabant.
Dit alles maakt van zo'n' verbinding een ideaal alternatief voor een woon-werkverplaatsing met auto of openbaar vervoer en een antwoord op de vele files. Nu gebeurt minder dan 4% van alle verplaatsingen in Brussel en de Vlaamse Rand met de fiets, terwijl 71% van de afgelegde afstanden korter is dan 15 km en 51% zelfs korter dan 5 km.
Tochten op eigen houtje.
De fietstocht start aan de Basiliek, het grootste art deco gebouw van West-Europa. Het parcours loopt verder langs enkele bekende gebouwen van Brussel, zoals Bozar en Flagey, maar vergeet ook de minder bekende art deco pareltjes van de stad niet.
Fietsroutes Zemst Gemeente Zemst.
Ga met de fiets op zoek naar sporen van de Eerste Wereldoorlog. Drie nieuwe fietsroutes ontrafelen de oorlogsgeschiedenis van Vlaams-Brabant en nemen je mee op een tocht langs veldslagen, heldendaden en vergeten verhalen. Fietsroute 1 Dijlelinie 91 km: deze route loopt langs de Vaart en de Dijle en doorkruist de gemeenten Aarschot, Rotselaar, Haacht, Herent, Kampenhout en Boortmeerbeek max.

Contacteer ons